Η στάθμευση στο Pattaya Beach Side δεν επιτρέπεται πλέον, από σήμερα, 1η Μαρτίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Από σήμερα, 1η Μαρτίου, και μετά, οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να σταθμεύουν το όχημά τους στην παραλία του δρόμου στην Πατάγια λόγω αυξανόμενων κυκλοφοριακών προβλημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Η κίνηση δείχνει ότι η πανδημία και οι περιορισμοί του Covid-19 έχουν ουσιαστικά τελειώσει στην Πατάγια με βάση τον αριθμό των οχημάτων που συρρέουν στην παραλία. Οι αξιωματούχοι της Πατάγια είχαν ενημερώσει το κοινό για αυτήν την απαγόρευση από τις 15 Φεβρουαρίου περίπου.

Από τα τέλη του 2020, η στάθμευση στην πλευρά της παραλίας είχε επιτραπεί για να κατευνάσει τους παραπονούμενους πωλητές της παραλίας και λόγω έλλειψης κυκλοφορίας λόγω των περιορισμών του Covid και του κλεισίματος των συνόρων. Η απόφαση οδήγησε σε μείωση του άλλοτε δρόμου τριών ή τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας σε δύο μόνο λωρίδες με αυτοκίνητα σταθμευμένα και στις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια, ο δρόμος στριμώχτηκε περισσότερο καθώς οι εργολάβοι κατασκευάζουν πρόσθετες εγκαταστάσεις στάθμευσης στο βόρειο άκρο αυτής της οδού, ωθώντας την πόλη να επιβάλει ξανά την απαγόρευση με την ελπίδα να αυξηθεί η ροή της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες οδοποιίας συνεχίζουν να επεκτείνουν περαιτέρω την παραλία Pattaya, εν τω μεταξύ, η οποία θα παρέχει επιπλέον χώρο στάθμευσης όταν τελειώσει. Ωστόσο, αυτό δεν εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.