Πέντε κλεμμένες μοτοσυκλέτες βρέθηκαν κρυμμένες στη ζούγκλα της Πατάγια

Πατάγια -

Πέντε κλεμμένες μοτοσυκλέτες βρέθηκαν κρυμμένες στη ζούγκλα στην περιοχή Πατάγια. Οι κάτοικοι πιστεύουν ότι τα οχήματα θα μεταφέρονταν λαθραία σε γειτονικές χώρες από μια μεγάλη συμμορία κλεφτών μοτοσυκλετών.

Οι μοτοσικλέτες Honda Wave 110 βρέθηκαν βαθιά σε ένα δάσος που βρίσκεται στην υποπεριοχή Takhian Tia της περιοχής Banglamung, Chonburi. Το ακίνητο ανακαλύφθηκε από έναν αρχηγό του χωριού, ο οποίος αργότερα μοιράστηκε φωτογραφίες των μοτοσικλετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προέτρεψε τους νόμιμους ιδιοκτήτες να πάνε να τις διεκδικήσουν στο αστυνομικό τμήμα του Μπανγκλαμούνγκ.

Ο αντιπρόεδρος του χωριού κ. Waew Innet είπε στο The Pattaya News ότι το τιμόνι κάθε μοτοσικλέτας ήταν σπασμένα, τα καθίσματα ήταν απογυμνωμένα και τα οχήματα δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι μοτοσικλέτες ήταν σίγουρα κλεμμένες περιουσίες και μπορεί να ήταν κρυμμένες εκεί περιμένοντας να μεταφερθούν λαθραία στις γειτονικές χώρες της Ταϊλάνδης, δήλωσε ο κ. Waew στην Pattaya News.

Ένας άλλος μάρτυρας, ο κ. Sompron, είπε στο The Pattaya News ότι είδε ένα φορτηγό να οδηγεί δίπλα στο δάσος γύρω στις 10:2 λίγες μέρες νωρίτερα. Το pickup μετέφερε 3-XNUMX μηχανάκια στο κρεβάτι του. Το όχημα έφυγε αμέσως από την περιοχή αφού αντιλήφθηκε τους κατοίκους. Δυστυχώς, κανείς δεν είδε την πινακίδα του pickup.

Σύμφωνα με τον Πολ. Συνταγματάρχης Nawin Sinthurat, επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος Banglamung, οι μοτοσικλέτες κλάπηκαν κυρίως από τη βιομηχανική περιοχή Laem Chabang, που βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από το δάσος.

Προς το παρόν, οι ανακριτές διεξάγουν επιτόπια έρευνα και εξετάζουν πλάνα από κάμερες παρακολούθησης για τον εντοπισμό των υπόπτων, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι μεγάλη συμμορία κλοπών μοτοσυκλετών, σύμφωνα με την αστυνομία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.