Ο Φινλανδός πρώην βρέθηκε νεκρός στο Sattahip με σχισμένο λαιμό, η σύζυγός του λέει ότι πέθανε από αυτοκτονία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Sattahip -

Ένας 57χρονος Φινλανδός ομογενής βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του με κομμένο λαιμό και ένα μαχαίρι στο στήθος. Η σύζυγός του από την Ταϊλάνδη είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας μιλούσε για αυτοκτονία για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω οικιακών προβλημάτων στην πατρίδα του.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. Έμενε μαζί με την Ταϊλανδή σύζυγό του, την 49χρονη κυρία Aranya Srisaeng, σε μια μονοκατοικία σε μια μονοκατοικία στην υποσυνοικία Bang Saray της συνοικίας Sattahip, Chonburi. Ο θάνατός του αναφέρθηκε στις 8:30 π.μ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Φινλανδός ομογενής φορούσε μόνο ένα σώβρακο. Υπέστη ένα βαθύ κόψιμο στο λαιμό του, που του έκοψε την τραχεία. Στο στήθος του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Η σύζυγος του αλλοδαπού ήταν ο πρώτος που είδε τη σορό, σύμφωνα με την ίδια. Έκλαιγε και καθόταν στο δωμάτιο όταν έφτασαν οι αρχές και η ομάδα διάσωσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις της, η ίδια και ο σύζυγός της ζούσαν μαζί για πέντε χρόνια χωρίς να έχουν δηλώσει τον γάμο τους. Προηγουμένως, ο ομογενής είχε επιστρέψει και είχε μείνει στη Φινλανδία για μερικά χρόνια. Ο άντρας μόλις επέστρεψε πριν από περίπου εννέα μήνες και αποφάσισε να αγοράσει ένα σπίτι.

Την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023, σύμφωνα με την Aranya γύρω στις 6 το πρωί, ο άνδρας ξύπνησε και η σύζυγος του έφτιαξε καφέ και γεύμα βρώμης. Στη συνέχεια ο άνδρας κάπνιζε και έβλεπε τηλεόραση ως συνήθως ενώ η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι για να πάει το συγγενή της στο σχολείο.

Ωστόσο, όταν επέστρεψε, ο σύζυγός της ήταν ήδη νεκρός στο κρεβάτι με ένα μαχαίρι στο στήθος του, δήλωσε η Aranya. Η σύζυγος ισχυρίστηκε ότι ο αλλοδαπός σύζυγός της είχε μιλήσει για αυτοκτονία πολλές φορές λόγω εσωτερικών ζητημάτων στην πατρίδα του.

Η κυρία Aranya εξακολουθεί να ανακρίνεται από την αστυνομία του Sattahip. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Γενικό Νοσοκομείο της Μπανγκόκ για νεκροψία. Οι γείτονες του ζευγαριού φέρεται να είπαν στην αστυνομία ότι οι δυο τους μάλωναν συχνά.

Το όνομα του Φινλανδού κρατήθηκε εν αναμονή περαιτέρω έρευνας και επικοινωνίας με την πρεσβεία του.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.