Η αστυνομία της Πατάγια εξαπολύει σοβαρή καταστολή σε ζητιάνους του δρόμου, συνελήφθησαν 14, μεταξύ των οποίων 9 παιδιά

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια εξαπέλυσε έντονη καταστολή σε ζητιάνους του δρόμου χθες το βράδυ μετά από πολυάριθμες καταγγελίες τουριστών και κατοίκων. Συνελήφθησαν 14 μετανάστες, εκ των οποίων οι 9 ήταν παιδιά 2-6 ετών.

Η επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε γύρω στις 8:30 χθες, 27 Φεβρουαρίου, διευθύνεται από τον αναπληρωτή διοικητή της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi Pol. Συνταγματάρχης Patikorn Sornchai. Ένα μεγάλο στράτευμα αστυνομικών και αξιωματούχων από το Γραφείο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας διασκορπίστηκαν στην πόλη για να αναζητήσουν ζητιάνους του δρόμου.

Ο συνταγματάρχης Patikorn αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι είχε λάβει πολλές καταγγελίες σχετικά με μια ομάδα μεταναστών που ζητούσαν χρήματα και πουλούσαν παράνομα λουλούδια, βρασμένα φασόλια και καραμέλες στο δρόμο. Αυτοί οι επαίτες είχαν αμαυρώσει πολύ την αξιοπρεπή φήμη της πόλης Πατάγια, σχολίασε ο αναπληρωτής διοικητής.

Στο τέλος της καταστολής συνελήφθησαν 14 μετανάστες. Διαπιστώθηκε ότι πέντε εξ αυτών ήταν γυναίκες ενώ εννέα ήταν μικρά παιδιά ηλικίας 2-6 ετών. Οι ύποπτοι ζητιάνοι ισχυρίστηκαν ότι τα παιδιά ήταν παιδιά τους, αλλά οι αρχές εξακολουθούσαν να είναι δύσπιστες σχετικά με αυτό και κανένας δεν είχε στοιχεία ταυτότητας.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα της Σρι Ράτσα για θετική ταυτοποίηση. Στη συνέχεια, η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι οι μετανάστες θα απελαθούν πίσω στη χώρα τους επειδή εργάστηκαν παράνομα και πιθανότατα δεν είχαν κατάλληλη βίζα. Η εθνικότητα του υπόπτου δεν έχει αποκαλυφθεί στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblrΕλάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.