Η αστυνομία της Πατάγια φέρεται να βρήκε μπουκάλια σπιτικού ποτού στην αποθήκη μετά τη φωτιά

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ανακάλυψε αυτό που εξήγησε ως μπουκάλια με σπιτικό ποτό σε μια αποθήκη που τυλίχθηκε στις φλόγες νωρίς σήμερα το πρωί.

Πυροσβέστες και αστυνομία έσπευσαν σε μια αποθήκη στο Soi Huai Yai Muk στην υποπεριφέρεια Pong της περιοχής Banglamung στη 1:26 σήμερα, XNUMX Φεβρουαρίου, μετά από αναφορά για πυρκαγιά.

Η αποθήκη χρησιμοποιείται για την αποθήκευση γεωργικών προϊόντων, είπε ο επιστάτης, κ. Wichien Promkong, 50, στο The Pattaya News. Το μέρος ξαφνικά πήρε φωτιά μετά από ένα ηλεκτρικό θραύση που μπορεί να προκλήθηκε από έναν συνδεδεμένο ηλεκτρικό βραστήρα, σύμφωνα με τον Wichien.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να σβήσουν τη φωτιά. Μετά την έρευνα στην αποθήκη, πολλά μπουκάλια από αυτό που οι αρχές είπαν ότι ήταν οινοπνευματώδη ποτά, βρέθηκαν στο έδαφος σπασμένα. Κανείς δεν τραυματίστηκε από τη φωτιά, είπε η αστυνομία.

Η Pattaya News σημειώνει ότι προηγουμένως ήταν αντίθετο με το νόμο η παρασκευή αλκοόλ στο σπίτι στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, ένας νέος κανονισμός που τέθηκε σε ισχύ στις 2 Νοεμβρίου 2022, επιτρέπει σε νομικά ή φυσικά πρόσωπα ηλικίας τουλάχιστον 20 ετών να υποβάλουν αίτηση για άδεια παραγωγής έως και 200 ​​λίτρων αλκοόλ ετησίως. Αυτή η διάταξη αποσκοπεί στην απλοποίηση της διαδικασίας για άτομα που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους μπύρα ή οινοπνευματώδη ποτά, αλλά ισχύει μόνο για μη εμπορικές δραστηριότητες και η πώληση σπιτικού ποτού εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη.

Ένας άλλος μάρτυρας, ο κ. Somsak Ketbutr, 70 ετών, φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι αυτός και οι φίλοι του παρασκευάζουν αλκοόλ στην αποθήκη. Ωστόσο, δεν είπε αν είχε άδεια ή πουλάει το ποτό.

Η αστυνομία ερευνά τον ισχυρισμό του μάρτυρα καθώς και τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.