15χρονος μοτοσικλετιστής στην Πατάγια χτυπά και τραυματίζει σοβαρά πεζό

Πατάγια -

Ένας νεαρός Ταϊλανδός μοτοσικλετιστής τραυμάτισε σοβαρά έναν πεζό σε τροχαίο χθες το βράδυ, 22 Φεβρουαρίου.

Το ατύχημα στο Soi Bun Samphan 13 της Pattaya στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, αναφέρθηκε στις υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon στις 9 μ.μ. Οι διασώστες βρήκαν ένα κόκκινο Honda Wave πεσμένο στο δρόμο μαζί με τον αναβάτη του που έτυχε να είναι μόλις ένα 15χρονο αγόρι.

Η Pattaya News σημειώνει ότι η νόμιμη ηλικία για οδήγηση μοτοσικλέτας στην Ταϊλάνδη είναι 16-18, ανάλογα με την περιοχή και τους περιορισμούς. Το αγόρι υπέστη μόνο πολύ ελαφρά τραύματα.

Ωστόσο, στη μέση του δρόμου βρισκόταν μια άλλη υπήκοος Ταϊλάνδης, η 49χρονη κα Pornthip Kiatkamonchai. Οι διασώστες είπαν στο The Pattaya News ότι η γυναίκα χτυπήθηκε από το αγόρι που οδηγούσε τη μηχανή του και έχασε τις αισθήσεις του. Υπέστη επίσης σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Οι διασώστες της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πριν σπεύσουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Αφού εξέτασε το βίντεο του CCTV, η αστυνομία αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι το αγόρι έπεσε με τη μηχανή του πάνω στο θύμα με μεγάλη ταχύτητα ενώ εκείνη διέσχιζε το δρόμο. Η πρόσκρουση έκανε τη γυναίκα να πετάξει στον αέρα, πρόσθεσε η αστυνομία.

Η γυναίκα αυτή τη στιγμή δέχεται στενή ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο.

Δεν είναι σαφές ποιες νομικές ενέργειες θα ληφθούν ή εάν θα χρειαστούν οι γονείς του αγοριού για να αναλάβουν την ευθύνη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.