Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένα πικ-απ οδήγησε στο πίσω μέρος ένα άλλο πικ-απ, σκοτώνοντας έναν 70χρονο αναβάτη και τραυματίζοντας τέσσερα άτομα.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες, 20 Φεβρουαρίου, στο 344 Road στην υποπεριφέρεια Nong Phai Kaeo, στην περιοχή Ban Bueng, στο Chonburi.

Οι υπηρεσίες διάσωσης Ban Bueng έσπευσαν στο σημείο για να βρουν δύο πικ-απ: ένα γκρι Mitsubishi με γκρεμισμένο προφυλακτήρα και ένα μπρούτζινο Toyota Revo ξαπλωμένο ανάποδα. Οι διασώστες διέσωσαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός, από το Mitsubishi. Όλα τα θύματα τραυματίστηκαν με το ένα να έχει σπάσει το αριστερό πόδι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ban Bueng.

Στη συνέχεια, οι διασώστες ανακάλυψαν έναν άλλο άνδρα παγιδευμένο κάτω από ένα από τα πικ-απ. Ζήτησαν από ένα γερανοφόρο φορτηγό που είχε κολλήσει στην κυκλοφορία κοντά να μετακινήσει τα συντρίμμια του pickup για να απελευθερώσει το θύμα. Ωστόσο, ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως ο 70χρονος κ. Pongsak Preamsakchai, πέθανε αργότερα κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο Ban Bueng.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο οδηγός του Toyota Revo, ο 23χρονος κ. Thanapat Kaewlai, είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι αποσπάστηκε για λίγο καθώς προσπαθούσε να γυρίσει το αυτοκίνητό του και δεν παρατήρησε ένα pickup μπροστά του. Η απόσπαση της προσοχής έκανε τον κ. Θανάπατ να πέσει πίσω στο Mitsubishi, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εν τω μεταξύ, ο οδηγός του Mitsubishi, ο 70χρονος κ. Ανάντ Σαμπάι, δήλωσε ότι η δύναμη της σύγκρουσης έκανε το όχημά του να στρίψει και να προσγειωθεί προς τα πάνω.

Και οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν. Η αστυνομία του Ban Bueng δήλωσε ότι θα καλέσει τους οδηγούς για ανάκριση μόλις αναρρώσουν πλήρως.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.