60χρονη πεθερά πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από γαμπρό στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Τσονμπούρι -

Ένας γαμπρός φέρεται να πυροβόλησε την ηλικιωμένη πεθερά του στο κεφάλι, σκοτώνοντάς την επί τόπου προτού διαφύγει. Το 60χρονο θύμα έφερε δύο θανατηφόρα τραύματα από πυροβολισμό: το ένα στο μέτωπο και το άλλο στη γέφυρα της μύτης.

Η αστυνομία του Phan Thong έσπευσε σε ένα τοπικό εστιατόριο noodle στην περιοχή Phan Thong του Chonburi μετά από αναφορά ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα είχε δολοφονηθεί από τον γαμπρό της γύρω στις 5 το πρωί της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου.

Το 60χρονο θύμα, η κυρία Kanungnit Thamphichai, βρέθηκε νεκρή στο σημείο, αφού πυροβολήθηκε από τον ύποπτο, είπε ο 43χρονος κ. Narawit Tumthong, ο αυτόπτης μάρτυρας, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας, η κυρία Wannapha Thammaphichai, η οποία είναι επίσης κόρη του θύματος και σύζυγος του υπόπτου, αποκάλυψε δακρυσμένη ότι ο σύζυγός της απογοητεύτηκε και θύμωσε αφού είχε μια διαμάχη μαζί της και η μητέρα της τον έδιωξε από το σπίτι.

Η Wannapha συνέχισε ότι ο σύζυγός της είναι εργάτης σε οικοδομές και συχνά μάλωνε μαζί της. Η ηλικιωμένη μητέρα της την επισκέφθηκε πρόσφατα και προσπάθησε να χωρίσει τον ύποπτο διώχνοντάς τον από το σπίτι αφού προσπάθησε να ξεκινήσει άλλη μια λογομαχία. Αυτό πιθανώς εξόργισε τον βίαιο σύζυγο να δολοφονήσει το θύμα, δήλωσε η κόρη της.

Ο ύποπτος διέφυγε με ένα γκρι/μαύρο pickup Ford Ranger, είπε ο Wannapha στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αποκάλυψε επίσης ότι προσπάθησε να χωρίσει με τον κακόθυμο σύζυγό της πολλές φορές λόγω προβλημάτων με την ψυχραιμία του, αλλά εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

Η αστυνομία του Phan Thong κράτησε δύο οβίδες όπλου που έπεσαν στο σημείο ως αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του υπόπτου. Οι αρχές δήλωσαν ότι θα εκδώσουν ένταλμα σύλληψης στον ύποπτο για φόνο εκ προμελέτης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.