Οι αξιωματούχοι της Pattaya θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη Τύπου για το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya στην Μπανγκόκ

ΦΩΤΟ: PATTAYA MUSIC FESTIVAL

Πατάγια -

Μια επίσημη συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya 2023 θα φιλοξενηθεί στην Κεντρική Παγκόσμια Πλατεία της Μπανγκόκ στις 24 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει μια μικρή αλλά υψηλής ποιότητας συναυλία από τους Ταϊλανδούς ερμηνευτές, τους Slapkiss και Wanyai x Mon Monik. Η εκδήλωση ξεκινά στις 4 μ.μ. σε ένα από τα πιο υψηλής ποιότητας εμπορικά κέντρα της Μπανγκόκ, στο Central World, αν και δεν υπάρχει εξήγηση για το γιατί φιλοξενείται εκεί.

Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια 2023 θα φιλοξενείται όλο τον Μάρτιο κάθε Σαββατοκύριακο σε διαφορετικές τοποθεσίες γύρω από την Πατάγια, ξεκινώντας από τις 3 Μαρτίου. Έχουμε μια πλήρη σύνθεση αυτού του πολυαναμενόμενου γεγονότος παρακάτω!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.