Λεωφορεία και σκάφη Pattaya για μετακίνηση στην προβλήτα Bali Hai, Απαγορεύεται η στάθμευση στην παραλία

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Pattaya Poramase Ngampiches και οι αξιωματούχοι της πόλης συναντήθηκαν την Τετάρτη για να συζητήσουν νέες θέσεις στάθμευσης αφού η στάθμευση στην πλευρά της παραλίας Pattaya πρόκειται να απαγορευτεί από την 1η Μαρτίου.

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο δήμαρχος ανακοίνωσε στα social media την επιστροφή του απαγόρευση στάθμευσης στην πλευρά της παραλίας Pattaya του δρόμου από την 1η Μαρτίου ως απάντηση στα αυξανόμενα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ο δήμαρχος είπε ότι βρίσκει νέες θέσεις στάθμευσης για τους τουρίστες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης στη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στη Νότια Πατάγια κοντά στην Walking Street.

Οι άνθρωποι μπορούσαν εύκολα να φτάσουν στην Walking Street και στην προβλήτα Bali Hai από αυτό το σημείο, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Η απαγόρευση της στάθμευσης, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαρτίου, ισχύει επίσης για λεωφορεία και σκάφη, είπε ο Poramase, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να μετεγκατασταθούν στην προβλήτα Μπαλί Χάι. Τα σκάφη δεν θα επιτρέπεται πλέον να παραλαμβάνουν πελάτες απευθείας στην παραλία και τα τουριστικά λεωφορεία θα πρέπει να αποβιβάζουν και να παραλαμβάνουν επιβάτες μόνο στην προβλήτα Bali Hai.

Ο δήμαρχος θα ενημερώσει επίσημα το κοινό και τους τουρίστες για αυτήν την αλλαγή αργότερα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.