Το Wild Boar On the Loose στην Πατάγια τραβάει την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πατάγια -

Ένα μεγάλο αγριογούρουνο εντοπίστηκε να περιφέρεται γύρω από την Πατάγια γύρω στις 7:30 μ.μ. χθες, 7 Φεβρουαρίου. Οι εργάτες διάσωσης Sawang Boriboon είπαν ότι ήταν στο τέλος τους αφού ανακάλυψαν ότι ούτε πέντε βελάκια ηρεμιστικού δεν μπορούσαν να χτυπήσουν το άγριο θηρίο.

Ο σκοτεινός κάπρος, που πιστεύεται ότι ήταν αρσενικό που ζύγιζε περίπου 200-300 κιλά, έβγαινε έξω και γύρω στο Big C Extra στην κεντρική Πατάγια. Τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon κλήθηκαν στο σημείο για να απομακρύνουν τον κάπρο, αφού έσπασε μερικά φυτά κατοίκων της περιοχής.

Ωστόσο, ο κάπρος αποδείχθηκε σκληρό μπισκότο καθώς αρνήθηκε να τον χτυπήσουν τα πέντε βελάκια ηρεμιστικού που του έριξαν. Με ένα κούνημα του κεφαλιού του και ένα ροχαλητό, ο κάπρος έκανε την παράτολμη φυγή του, αφήνοντας τους διασώστες να ξύνουν τα κεφάλια τους.

Το θηρίο πιστεύεται ότι περιφέρεται ελεύθερα κάπου στην Πατάγια από την ώρα του Τύπου, αν και φαίνεται ειρηνικό και δεν φοβάται τους ανθρώπους. Οι διασώστες είπαν ότι μπορεί να ήταν το χαμένο κατοικίδιο κάποιου. Εργάζονται για να το μεταφέρουν με ασφάλεια έξω από την πόλη.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.