Εμπορευματικό τρένο με προορισμό την Μπανγκόκ εκτροχιάστηκε στο Prachuap Khiri Khan, χωρίς τραυματισμούς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Εθνική -

Ένα φορτηγό τρένο με επτά βαγόνια που ταξίδευε από το Sungai Kolok προς την Μπανγκόκ βγήκε από τις ράγες το πρωί του Σαββάτου, 4 Φεβρουαρίου. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Το τρένο, Νο. 986, εκτροχιάστηκε περίπου 200 μέτρα πριν από τον σταθμό Bang Saphan Yai. Ο εκτροχιασμός έγινε γύρω στις 6:35 π.μ. κοντά στο χιλιόμετρο 377/3 στο Prachuap Khiri Khan. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η Veera Boonprakong, αξιωματούχος του σιδηροδρομικού σταθμού Bang Saphan, δήλωσε ότι η αιτία του εκτροχιασμού βρίσκεται υπό διερεύνηση. Οι σιδηροδρομικοί εργάτες επισκευάζουν τα τρένα και τους σιδηροδρόμους για να ξαναρχίσουν τη λειτουργία.

Ο Κρατικός Σιδηρόδρομος της Ταϊλάνδης άλλαξε τις υπηρεσίες σε τρεις διαδρομές, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής Νο. 254 (Lang Suan-Thon Buri) που χρησιμοποιεί αυτοκίνητα για τη μεταφορά επιβατών από το Chumphon στο Thon Buri, τη διαδρομή No. 255 (Thon Buri-Lang Suan) που χρησιμοποιεί αυτοκίνητα για τη μεταφορά επιβατών από το Ban Krud στο Saphan Noi και τη διαδρομή No. 43/40 (Krung Thep Aphiwat Central Terminal προς Surat Thani) χρησιμοποιώντας αυτοκίνητα για τη μεταφορά επιβατών από το Ban Krud στο Bang Saphan Noi.
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.