Μεθυσμένος άνδρας αυτομαχαιρώνεται στη Σρι Ράτσα μπροστά σε συγκλονισμένο πλήθος

Τσονμπούρι -

Ένας άνδρας ξέσπασε και αυτομαχαίρωσε τέσσερις φορές αφού ήπιε αλκοόλ στην περιοχή Σρι Ράτσα του Τσονμπούρι χθες, 1η Φεβρουαρίου.

Τα σωστικά συνεργεία της Σρι Ράτσα έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος στο Σόι Κάο Ταενγκ Ον για να βοηθήσουν το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Somchai S., ο οποίος φέρεται να μαχαιρώθηκε.

Το 54χρονο θύμα έφερε τέσσερα τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά, δήλωσαν οι διασώστες, προσθέτοντας ότι ήταν επίσης βαριά μεθυσμένος. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Somdech Phra Boromarajatewi Na Sri Racha.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα κ. Chaovalit Somsri, το θύμα, ο Somchai, πήγε στο κατάστημα με κεφτεδάκια του Chaovalit ενώ ήταν μεθυσμένος, του άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον εαυτό του στο στομάχι.

Ο Chaovalit πρόσθεσε ότι πριν από το μαχαίρι, το θύμα ήταν ακόμα σε καλή διάθεση, έχοντας χορέψει μουσική μπροστά στον πωλητή απροσδόκητα πριν αυτοτραυματιστεί.

Το θύμα παρέμεινε σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αλκοολικός, δήλωσε ο Chaovalit.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.