Η Ταϊλάνδη προβλέπει 30 εκατομμύρια ξένους τουρίστες το 2023

Εθνική -

Το Συμβούλιο Τουριστικής Βιομηχανίας της Ταϊλάνδης προέβλεψε να δει πάνω από 30 εκατομμύρια τουρίστες να ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη το 2023, αντλώντας 3 τρισεκατομμύρια μπατ στην οικονομική κυκλοφορία της χώρας.

Ο Chamnan Srisawat, ο πρόεδρος του συμβουλίου, δήλωσε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, ότι ο τουρισμός της Ταϊλάνδης ήταν σε ανοδική τάση και ανακάμπτει γρήγορα. Περίμενε ότι περισσότεροι από 30 εκατομμύρια διεθνείς τουρίστες, που έκλεινε το χάσμα από το επίπεδο πριν από το ξέσπασμα των 40 εκατομμυρίων το 2019, θα επισκέπτονταν τη χώρα το 2023.

Το δύσκολο ζήτημα τώρα ήταν να ενισχυθεί εκ νέου ο ιδιωτικός τομέας που έχει πληγεί από την πανδημία. Ο Chamnan είπε ότι ο ιδιωτικός τομέας χρειάζεται ακόμη υποστηρικτική χρηματοδότηση, εργασία, γνώση και καινοτομία για να καλωσορίσει την επιστροφή των τουριστών σε αυτήν την ακμάζουσα χρονιά.

Ο πρόεδρος πίστευε ότι η τουριστική ζήτηση το 2023 θα διπλασιάσει εκείνη του περασμένου έτους, προσθέτοντας ότι όλες οι κρατικές υπηρεσίες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα σαν να είναι εθνική ατζέντα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.