Πυρκαγιά που προκλήθηκε από καύση απορριμμάτων καταστρέφει παχιά έξω από την Πατάγια

Τσονμπούρι -

Μια πυρκαγιά που εικάζεται ότι προκλήθηκε από καύση απορριμμάτων κατέστρεψε ένα αλσύλλιο στο Chonburi έξω από την Pattaya.

Φωτιά ξέσπασε σε μια εγκαταλελειμμένη πίστα μοτοκρός στην υποπεριφέρεια Huay Yai της περιοχής Banglamung στις 11:30 π.μ. το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβεστικά οχήματα. Σε κοντινή απόσταση, κάτοικοι του χωριού βγήκαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά.

Η φωτιά επεκτάθηκε σε ένα σωρό από παλιά, πεταμένα καλώδια που είχαν τοποθετηθεί εκεί μετά την απομάκρυνσή τους από τις κολώνες ηλεκτροδότησης από τις αρχές. Μετά από μία ώρα, η φωτιά κατασβέστηκε.

Ο κ. Kanchit Wowan, 51, κάτοικος της περιοχής, είπε στο The Pattaya News ότι η αιτία της πυρκαγιάς δεν ήταν παλιά καλώδια, αλλά κάποιος που είχε κάψει σκουπίδια κοντά και στη συνέχεια έφυγε. Αυτός και άλλοι κάτοικοι του χωριού προσπάθησαν ήδη να σβήσουν τη φωτιά μόνοι τους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι αρχές εξετάζουν το σημείο για να βρουν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η παράνομη καύση απορριμμάτων και καλλιεργειών είναι μια σημαντική αιτία ατμοσφαιρικής ρύπανσης που κάθε χρόνο γύρω στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο προκαλεί αιθαλομίχλη και ομίχλη στην περιοχή της Πατάγια. Παρά τις πολυάριθμες και τακτικές καταγγελίες και τις υποσχέσεις των αρχών της Ταϊλάνδης για επίλυση του ζητήματος, η καύση και η αιθαλομίχλη συνεχίζονται κάθε χρόνο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.