Ο Σουηδός ταξιδεύει για να επισκεφτεί τον Ταϊλανδό διαδικτυακό εραστή του μόνο για να συναντήσει τον θάνατό του πέντε μέρες μετά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

επαρχία Roi Et —

Ένας Σουηδός έπεσε σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ταϊλάνδη μόνο πέντε ημέρες αφότου ενώθηκε με τον Ταϊλανδό εραστή του που γνώρισε διαδικτυακά πριν από δύο χρόνια.

Ο Σουηδός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως 50χρονος κ. Στέφαν, φέρεται να ξεπέρασε την καμπύλη, έπεσε σε χαντάκι στην άκρη του δρόμου και χτύπησε το κεφάλι του σε τσιμεντένιο σωλήνα ενώ οδηγούσε τη μηχανή του το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Το θύμα βρέθηκε από κάτοικο της συνοικίας Suvarnabhumi του Roi Et στον δρόμο Suvarnabhumi-Ban Dong Mai στις 2:30.

Ένας κάτοικος που δεν κατονομάζεται είπε στην αστυνομία που έφτασε αργότερα ότι άκουσε ένα όχημα να περνούσε με ταχύτητα το δρόμο ακολουθούμενο από έναν δυνατό ήχο σύγκρουσης. Στη συνέχεια έσπευσε στο σημείο για να βρει το θύμα ήδη νεκρό σε ένα χαντάκι.

Ο άνδρας υπέκυψε στον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα, δήλωσε το ιατρικό προσωπικό. Το κόκκινο Honda PCX του βρέθηκε πεσμένο στην άκρη του δρόμου. Κανείς δεν ήταν μάρτυρας του συμβάντος, είπε η αστυνομία.

Αργότερα, η κοπέλα του θύματος, που ταυτοποιήθηκε ως η κα Veeranuch Buthinkong, ταξίδεψε στη σκηνή για να δει τον Σουηδό φίλο της. Η 27χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι είχε γνωρίσει το θύμα πριν από δύο χρόνια στα social media. Το θύμα πήρε άδεια από τη δουλειά του για να τη συναντήσει στην Ταϊλάνδη μόλις πριν από πέντε ημέρες πριν υποκύψει στη μοίρα του.

Η φίλη δήλωσε ότι ο φίλος της μόλις της υποσχέθηκε ότι θα την πήγαινε στη χώρα του για να ζήσουν μαζί. Πρόσθεσε ότι ο φίλος της της είπε ότι θα πάει μια βόλτα για να βγάλει μερικές φωτογραφίες από τη γειτονιά και ότι τον είχε ήδη προειδοποιήσει να είναι προσεκτικός.

Το θύμα ανακαλύφθηκε περίπου έξι χιλιόμετρα μακριά από το χωριό της κοπέλας του. Η αστυνομία υποψιάστηκε ότι το θύμα μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένο με το δρόμο και να ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.