Διασημότητα από την Ταϊβάν ορκίστηκε να μην επιστρέψει ποτέ στην Ταϊλάνδη, φέρεται ότι είχε εκβιαστεί από διεφθαρμένους αστυνομικούς

Μπανγκόκ -

Μια ηθοποιός από την Ταϊβάν προειδοποίησε τους συμπατριώτες της να μην κουβαλούν πολλά μετρητά ενώ ταξίδευαν στην Μπανγκόκ, όχι λόγω κλεφτών αλλά εξαιτίας αυτού που αποκαλούσε «Αστυνομία των Μπάσταρδων».

Μια ηθοποιός γνωστή ως «Charlene An» ή An Yu-Qing κατέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram για να διαμαρτυρηθεί για την υποτιθέμενη κακή συνάντησή της με τις αρχές επιβολής του νόμου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, κατά την επίσκεψή της στη χώρα κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Η 32χρονη διασημότητα ισχυρίστηκε ότι αυτή και οι φίλοι της είχαν εκβιαστεί από την αστυνομία της Ταϊλάνδης για 27,000 μπατ με εφευρετικές κατηγορίες.

Αποκάλυψε ότι στις 4 Ιανουαρίου περίπου στη 1 τα ξημερώματα, αυτή και οι φίλοι της σταμάτησαν σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας ενώ ταξίδευαν στο ξενοδοχείο της με ταξί στην Μπανγκόκ.

Η γυναίκα είπε ότι η αστυνομία έψαξε την τσάντα και το σώμα της και ζήτησε να δει τη βίζα της. Είπε ότι είχε πάνω της τη βίζα της VOA (βίζα κατά την άφιξη) και την παρέδωσε στην αστυνομία, την οποία αρνήθηκαν και ζήτησαν να δουν μια έντυπη βίζα με σφραγίδα.

Το θύμα σχολίασε ότι η αστυνομία ήταν απελπισμένη να κατηγορήσει εκείνη και τους φίλους της, αν και οι βίζες τους για τη VOA εκδόθηκαν στο αεροδρόμιο και ήταν νόμιμες.

Ένας από τους φίλους του θύματος προσπάθησε κρυφά να καταγράψει το περιστατικό, αλλά η αστυνομία τους έπιασε και τους ανάγκασε να διαγράψουν το υλικό. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί οδήγησαν το θύμα και τους φίλους του σε αστυνομικό τμήμα, όπου αναγκάστηκαν να μείνουν όρθιες για αρκετή ώρα χωρίς λόγο.

Το θύμα πρόσθεσε ότι οι φερόμενοι ως διεφθαρμένοι αστυνομικοί ζήτησαν «συγγνώμη» για κάτι που δεν έκανε, αλλά υπάκουσε ούτως ή άλλως επειδή οι αστυνομικοί ήταν έντονοι. «Η αστυνομία με αντιμετώπιζε σαν να είχε να κάνει με έναν Μεξικανό έμπορο ναρκωτικών, κάτι που δεν είμαι! Είμαι τουρίστας!» είπε το θύμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από δύο ώρες διαπραγματεύσεων και κυριολεκτικής ικεσίας, η αστυνομία την πήγε σε ένα τυφλό σημείο χωρίς κάμερες κλειστού κυκλώματος και είπε: «Καθένας από εσάς πρέπει να πληρώσει 27,000 μπατ για να μπορέσετε να πάτε».

Από φόβο και εξάντληση οι τουρίστες πλήρωσαν τους μπάτσους. Στη συνέχεια παρέλαβαν ένα ταξί για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους.

Η Charlene An βγήκε να αποκαλύψει τον εφιάλτη της μετά την επιστροφή της στην πατρίδα της. Κάλεσε την αστυνομία της Ταϊλάνδης που συνάντησε hēijng (黑警), που σημαίνει «Μπάσταρδη Αστυνομία.»

Εν τω μεταξύ, μετά από αυτόν τον viral ισχυρισμό, ο Πολ. Ο συνταγματάρχης Yingyot Suwanno, αρχηγός του αστυνομικού σταθμού Huai Khwang, είπε την Πέμπτη στον Τύπο ότι είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό και εξετάζει την αξίωση του τουρίστα, προσθέτοντας ότι συνήθως δεν υπήρχε αστυνομικό σημείο ελέγχου στο σημείο όπου η τουρίστρια ισχυρίστηκε ότι την εκβίασαν. .

Το θύμα δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν θα πατούσε ποτέ ξανά το πόδι της στην Ταϊλάνδη.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.