Οι δημοτικοί υπάλληλοι της Pattaya καθαρίζουν το Soi έξι παράνομων καρεκλών και πινακίδων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Ένα σωρό εμποδιζόμενες καρέκλες, κώνοι δρόμου και πινακίδες έχουν αφαιρεθεί από το δρόμο στο Soi Six της Pattaya, μετά από πολλές υποτιθέμενες καταγγελίες από τουρίστες.

Πολ. Ο Ταγματάρχης Jeerawat Sukhontasap, επικεφαλής του Δημοτικού Τμήματος Εργασίας της Pattaya, ανέθεσε σε δημοτικούς υπαλλήλους να αφαιρέσουν τις πινακίδες και τις καρέκλες των καταστημάτων που είχαν τοποθετηθεί παράνομα στο δρόμο και εμπόδισαν τη ροή της κυκλοφορίας.

Ο Τζεράβατ είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε λάβει πολλά παράπονα, ειδικά από επισκέπτες, ότι αυτά τα μπλοκαρίσματα ήταν αποδιοργανωμένα, σταμάτησαν να παρκάρουν και είχαν καταπατηθεί στο δημόσιο δρόμο.

Μόλις έμαθε για το πρόβλημα, είπε στους υφισταμένους του να εξετάσουν αμέσως την περιοχή, ανέφερε η αστυνομία.

Πρόσθεσε ότι οι καρέκλες και οι πινακίδες θα κατασχεθούν στο Δημαρχείο της Πατάγια και ότι οι ιδιοκτήτες θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο έως και 2,000 μπατ σύμφωνα με τον νόμο του 1992 για τη συντήρηση, την καθαριότητα και την τάξη.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είχαν ως επί το πλείστον τοποθετήσει τα υλικά, σύμφωνα με τον Jeerawat, για να εμποδίσουν τα οχήματα να παρκάρουν μπροστά από τις επιχειρήσεις και τις εισόδους τους. Ωστόσο, ο Jeerawat δήλωσε ότι ο δρόμος και η στάθμευση ήταν δημόσια και το κλείδωμα ή η κράτηση χώρων μπροστά σε επιχειρήσεις ήταν αντίθετο με το νόμο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.