Το τεράστιο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Πατάγια θα ολοκληρωθεί το 2025, λέει ο αντιδήμαρχος

Πατάγια -

Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια ήταν πεπεισμένος ότι το ημιτελές έργο σταδίου ποδοσφαίρου, το οποίο είχε καταναλώσει έναν τεράστιο προϋπολογισμό πολλών εκατομμυρίων μπατ, θα ολοκληρωνόταν το 2025.

Ο Manoch Nongyai είπε ότι ο λόγος που το έργο ήταν ακόμη ημιτελές ήταν επειδή ο ανάδοχος του έργου αντιμετώπισε ένα γεωγραφικό πρόβλημα και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη δουλειά.

Η Πόλη της Πατάγια επέβαλε στον εργολάβο πρόστιμο 80 εκατομμυρίων μπατ για πρόκληση ζημιών στο έργο και πάλευε στο δικαστήριο με τον εργολάβο για να λάβει μεγαλύτερη αποζημίωση 61 εκατομμυρίων μπατ.

Ο Manoch αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι η πόλη αυτή τη στιγμή αναζητούσε νέο ανάδοχο για να συνεχίσει τις υπόλοιπες εργασίες. Αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωνόταν εντός ενός μηνός και μόλις προσληφθεί ο νέος ανάδοχος, θα ξεκινούσαν την κατασκευή στις αρχές Μαρτίου 2023.

Ο αντιδήμαρχος περίμενε ότι το στάδιο θα είχε ολοκληρωθεί εντός του 2025. Θα ήταν ένας μεγάλος αθλητικός κόμβος, ο οποίος περιελάμβανε μια πισίνα κανονικού μεγέθους, ένα γήπεδο τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ και πολλά άλλα.

Οι κερκίδες θα μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 20,000 θεατές, είπε ο αντιδήμαρχος.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.