ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο αστυνομικοί της Ταϊλάνδης μεταφέρθηκαν αφού φέρεται να χρεώνουν τις υπηρεσίες VVIP του κινεζικού τουρισμού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Matichonweekly

εθνικός -

Δύο στους τρεις αστυνομικούς της Ταϊλάνδης μεταφέρθηκαν σε ανενεργές θέσεις μετά από έρευνα που διαπιστώθηκε ότι συμμετείχαν πραγματικά στην παροχή υπηρεσίας VVIP σε μια γυναίκα κινέζικη Tiktok influencer.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης διέταξε έναν γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας να εξετάσει τον ισχυρισμό μιας Κινέζας τουρίστας ότι πλήρωσε αστυνομικούς της Ταϊλάνδης για να παρέχουν τις υπηρεσίες «VVIP» της όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Τρεις αστυνομικοί σε ένα viral βίντεο που δημοσίευσε μια Κινέζα, η οποία ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε αυτούς τους αξιωματικούς για να την περάσουν βιαστικά στη μετανάστευση στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi και να τη συνοδεύσουν μέχρι ένα ξενοδοχείο στην Πατάγια, αναγνωρίστηκαν ως αρχηγός της αστυνομίας από την Τουριστική Αστυνομία. Γραφείο και δύο λοχίες της τροχαίας.

Οι τρεις αστυνομικοί αντιμετώπισαν έρευνα αμέσως μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Πρόσφατα, δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν σε ανενεργές θέσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τα ονόματά τους κρατήθηκαν εν αναμονή της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι τρεις αστυνομικοί, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του Κινέζου τουρίστα, πέρασαν εκείνη και τη μητέρα της στο Μεταναστευτικό και Τελωνείο, μετέφεραν άνετα τις αποσκευές τους σε ένα ταξί και έφτασαν στο σημείο να τους ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί οδήγησαν μια μοτοσικλέτα με σειρήνα και φώτα έκτακτης ανάγκης μπροστά από το ταξί της και άνοιξαν μια σειρήνα για να γλιστρήσει μέσα στην κυκλοφορία για να την πάει στην Πατάγια.

Αυτή η μοτοσυκλέτα αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ήταν ταξινομημένη ως ιδιωτικό όχημα και όχι ως όχημα της αστυνομίας. Βρέθηκε σταθμευμένο στο Τμήμα Τροχαίας στην Μπανγκόκ την Κυριακή.

Αυτό σήμαινε ότι οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί δεν διέπραξαν ποινικό αδίκημα επειδή το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στη συνοδεία δεν ήταν αστυνομικό όχημα. Ωστόσο, θεωρήθηκε ότι συμπεριφέρθηκαν ανάρμοστα, είπε ο αναπληρωτής επίτροπος του Γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας.

«Οι αστυνομικοί έκαναν περιθωριακές δουλειές την ημέρα του συμβάντος επειδή καμία οργάνωση δεν ζήτησε ειδική μεταχείριση για τους τουρίστες εκείνη την ημέρα», είπε ο αναπληρωτής επίτροπος.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.