Ένας δασοφύλακας πυροβολήθηκε νεκρός σε πυροβολισμούς με λαθροκυνηγούς στο Chonburi, δύο ύποπτοι συνελήφθησαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Περιοχή Sri Racha, Chonburi —

Μια ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ομάδων δασοφυλάκων της Ταϊλάνδης και παράνομων κυνηγών έληξε με ένα θάνατο ενός αστυνομικού και δύο συλλήψεις.

Οι δασοφύλακες βρίσκονταν σε περιπολία ρουτίνας στο καταφύγιο άγριας ζωής Khao Khiao-Khao Chomphu στην περιοχή Sri Racha του Chonburi το βράδυ της Πέμπτης, 19 Ιανουαρίου, όταν έπεσαν πάνω σε μια ομάδα λαθροθήρων.

Καθώς οι δασοφύλακες προσπαθούσαν να συλλάβουν τους λαθροθήρες, οι ύποπτοι άνοιξαν ξαφνικά πυρ και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους δασοφύλακες, με αποτέλεσμα ο ένας αστυνομικός να πυροβοληθεί στο μέτωπο.

Ο τραυματίας αστυνομικός, ο κ. Thanongdet Sunthornworachan, 59 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά αργότερα πέθανε αφού έφτασε.

Δύο ύποπτοι, που ταυτοποιούνται μόνο ως ο κ. Teerawat, 38, και ο κ. Wasil, 31, συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους πολλά μέρη άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένου ενός φοίνικα (Paradoxurus) και σκίουρους.

Οι ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι μπήκαν στο δάσος για να ελέγξουν τις παγίδες που είχαν στρώσει προηγουμένως για να πιάσουν ζώα.

Οι δασοφύλακες συνέλαβαν επίσης τους υπόπτους με δύο τουφέκια CZ, μαχαίρια και πολλές σφαίρες.

Σε βάρος των υπόπτων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράνομο κυνήγι στην προστατευόμενη περιοχή.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.