Το εξάτροχο πυρπολείται σε συντριβή με πόλο ισχύος στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Ένα εξάτροχο τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες όταν συγκρούστηκε με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος σήμερα 22 Ιανουαρίου.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon και δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν για να σβήσουν μια φωτιά που έπνιγε ένα φορτηγό στις 12:30 μ.μ. σε έναν αυτοκινητόδρομο στην υποσυνοικία Takhian Tia της περιοχής Banglamung, Chonburi.

Το φορτηγό προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος που βρίσκεται μεταξύ 107-70 χιλιομέτρων. Έσπασε το κοντάρι στη μέση. Το φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες όταν έφτασαν οι αρχές.

Η φωτιά σβήστηκε μόνο όταν προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο φορτηγό. Ο οδηγός, κ. Sophon Amornteeravej, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Laem Chabang.

Πριν από αυτό, το 34χρονο θύμα είπε στους διασώστες ότι τα ελαστικά του εξατροχού του εξερράγησαν ξαφνικά και τον έκαναν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Στη συνέχεια, το φορτηγό τράκαρε και ανέτρεψε έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, παρασύροντας ένα σωρό ηλεκτρικά καλώδια πάνω στο φορτηγό και άναψε φωτιά.

Ο οδηγός είναι ασφαλής στο νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.