Γκαραζόπορτες Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ποιότητας στην Ταϊλάνδη εδώ και 25 χρόνια

Εσείς ή Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ χρειάζεστε μια ποιοτική γκαραζόπορτα/αναδιπλούμενη πόρτα/πύλη στην Ταϊλάνδη;

Το 1997, η Albardoorsthailand Company ιδρύθηκε από τον Ελβετό Urs Schoeneberger ως προμηθευτής γκαραζοπορτών και συρόμενων θυρών στην Πατάγια. Κατά τη διάρκεια των ετών, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σταθερή βάση πελατών και να προμηθεύσουμε νέα χωριά όπως το Siam Royal View, το Majestic Village και το Jomtien Park Village, καθώς και τον μεμονωμένο πελάτη με πόρτες κατά παραγγελία. Έτσι, μπορούμε να ανατρέξουμε σε μια εικοσιπενταετή ιστορία με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. 

Το 2014, ο κ. Werner Wolf εντάχθηκε ως συνεργάτης και η περιοχή λειτουργίας επεκτάθηκε σε όλη την Ταϊλάνδη. Επίσης, διευρύνθηκε η γκάμα των προϊόντων. Έτσι σήμερα μπορείτε να παραγγείλετε γκαραζόπορτες / συρόμενες πόρτες / αιωρούμενες πόρτες με ή χωρίς μοτέρ και τηλεχειριστήριο, κουφώματα αυτοκινήτου, ηλεκτρικά ή χειροκίνητα στόρια παραθύρων, μεταλλικές στέγες ή μεταλλικές σκάλες καθώς και όλες τις μεταλλικές κατασκευές στο Albartechnic. Κατασκευάζουμε κατά παραγγελία και κατασκευάζουμε μεταλλικές συρόμενες πόρτες επίσης κατόπιν αιτήματος σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Για όλες τις κατασκευές από χάλυβα, ο πελάτης παίρνει ένα τρισδιάστατο σχέδιο εκ των προτέρων, ώστε να μπορεί να φανταστεί πώς θα μοιάζει το τελικό προϊόν.

Η Albardoorsthailand εξακολουθεί να είναι προμηθευτής για μεγάλα έργα όπως το Rungsii Village ή το Serenity Village στο Jomtien με 26 γκαραζόπορτες.

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πελατειακής βάσης και των συνεχώς αυξανόμενων προβλημάτων παράδοσης από τους προμηθευτές μας, ειδικά κατά την περίοδο του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η επέκταση της παραγωγής.

Τον περασμένο μήνα, Δεκέμβριο του 2022, ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας μας αίθουσας παραγωγής 400 τμ με νέα γραφεία. Προβλέπεται η παραγγελία περισσότερων πρώτων υλών και η διενέργεια περισσότερων εργασιών στο εσωτερικό, όπως η πούδρασολ. Αυτό σημαίνει μικρότερους χρόνους παράδοσης για τον πελάτη, καλύτερη αξιοπιστία προγραμματισμού για εμάς και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.

Θα χαρούμε να σας συγκαταλέγουμε στους πελάτες μας στο μέλλον και να προσφέρουμε ποιότητα και εγγύηση που κατά τα άλλα είναι γνωστή μόνο στην Ευρώπη.

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Διεύθυνση: 219 / 9 Moo 6

Sukhumvit 32/1

Chonburi

20150 Πατάγια

Facebook: Garagedoorsthailand / Albardoorsthailand

Ιστοσελίδα: Albartechnic.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: asia-business@mail.de

Τηλέφωνο: 0861490297

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/