Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε εργαζόμενο σε εστιατόριο για φερόμενη κλοπή τηλεφώνου πελάτη

Πατάγια -

Ένας εργαζόμενος σε εστιατόριο συνελήφθη από την Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια χθες, 17 Ιανουαρίου, επειδή φέρεται να έκλεψε το τηλέφωνο ενός πελάτη.

Το θύμα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως η κα Sasiwan, πήγε να αναφέρει την εξαφάνιση του τηλεφώνου της στην αστυνομία της Pattaya στις 15 Ιανουαρίου στις 10:40. Το θύμα είπε ότι το τηλέφωνό της, το οποίο είχε μια εικόνα τραπεζογραμματίων 100 δολαρίων στο πίσω μέρος της θήκης του τηλεφώνου της, εξαφανίστηκε ενώ έτρωγε σε ένα εστιατόριο που δεν κατονομάζεται στις 14 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και εντόπισε γρήγορα ένα άτομο που είχε ενδιαφέρον. Οι αρχές της Πατάγια είπαν στο The Pattaya News ότι αυτό το άτομο προσπάθησε να πουλήσει ένα τηλέφωνο, το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το τηλέφωνο του θύματος, σε ένα τηλεφωνικό κατάστημα. Στη συνέχεια, η αστυνομία αναζήτησε την κατοικία του υπόπτου και τη συνέλαβε.

Η ύποπτη, που ταυτοποιήθηκε ως η κυρία Prathumma Kasemsap, αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, αλλά η αστυνομία βρήκε ένα τηλέφωνο με μια θήκη τραπεζογραμματίων 100 $ ΗΠΑ μέσα στο σπίτι της. Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος εργαζόταν στο εστιατόριο όπου χάθηκε το τηλέφωνο του θύματος.

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για κλοπή. Το όνομα του εστιατορίου δεν δόθηκε από την αστυνομία της Pattaya στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.