Ο δήμαρχος της Πατάγια και η ομάδα εγκαινιάζουν διαγωνισμό ιστιοσανίδας

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramase Ngampiches, προήδρευσε σε μια τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος Windsurfing της Ταϊλάνδης & του Pattaya International Windsurfing Cup 2023, χθες, 14 Ιανουαρίου.

Ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στην παραλία Jomtien στην Πατάγια και συμμετείχαν επαγγελματίες αθλητές από εννέα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, της Ινδίας, του Χονγκ Κονγκ, της Καμπότζης, των ΗΠΑ, της Ιταλίας και της Ταϊλάνδης, σε συνδυασμό με την Pattaya City, την Ένωση Windsurfing της Ταϊλάνδης, το Pattaya Windsurfing Club και την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης.

Ο Poramase δήλωσε ότι αυτός ο διαγωνισμός θα βοηθούσε στην ενίσχυση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών της Ταϊλάνδης και θα ανοίξει έναν δρόμο για να αγωνιστούν στους 32ους SEA Games στην Καμπότζη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.