Fire Guts 7-11 και έξι άλλα κτίρια στο Chonburi

Τσονμπούρι -

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια μιας πυρκαγιάς που κατέστρεψε ένα ψιλικατζίδικο 7-11 και έξι κτίρια στην περιοχή Ban Bueng του Τσονμπούρι νωρίς σήμερα το πρωί, 11 Ιανουαρίου.

Η φωτιά αναφέρθηκε στις 3 τα ξημερώματα και γρήγορα επεκτάθηκε από ένα κατάστημα 7-11 σε έξι γύρω κτίρια, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στην περιοχή στον δρόμο Chonburi-Ban Bueng στην υποπεριφέρεια Ban Bueng. Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά γύρω στις 4:50 τα ξημερώματα, αλλά όχι πριν προκληθούν σημαντικές ζημιές στα κτίρια.

Η αιτία της πυρκαγιάς είναι προς το παρόν άγνωστη και βρίσκεται υπό έρευνα από την αστυνομία του Τσονμπούρι. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ωστόσο, οι ζημιές στα κτίρια και στο κατάστημα 7-11 είναι σημαντικές.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.