Το εστιατόριο Story στην Πατάγια είναι τώρα έτοιμο να σερβίρει την πιο νόστιμη σαλάτα παπάγια και πολλά άλλα ταϊλανδέζικα πιάτα

Πατάγια -

Γεια σου! Ψάχνετε για κάτι πικάντικο και νόστιμο να δοκιμάσετε στην Πατάγια; Μην ψάχνετε άλλο! Το εστιατόριο Story είναι τώρα έτοιμο να σερβίρει μερικές από τις πιο λαχταριστές σαλάτες παπάγια.

Γνωστή και ως Som Tam στα Ταϊλανδέζικα, η παπάγια σαλάτα του The Story παρασκευάζεται με τα πιο φρέσκα υλικά και αναμειγνύεται με τον παραδοσιακό τρόπο. Ο συνδυασμός γλυκών, ξινών, πικάντικων και αλμυρών γεύσεων θα κάνει τους γευστικούς σας κάλυκες να χορεύουν.

Η σαλάτα με παπάγια του Story απολαμβάνετε καλύτερα με λίγο κολλώδες ρύζι, αλλά συνδυάζεται επίσης τέλεια με οποιοδήποτε από τα άλλα πιάτα τους, όπως τα διάσημα κάρυ ή τα stir-fries. Δεν μπορείτε επίσης να παραλείψετε το Tom Yum Kung, μια κλασική ταϊλανδέζικη σούπα με γαρίδες, μανιτάρια και λεμονόχορτο που έχει μια γευστική γροθιά.

Ελάτε από το εστιατόριο The Story, που βρίσκεται στο Soi Thap Phraya 15 στο Jomtien, απέναντι από το Rage Gym, από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ. για να το δοκιμάσετε. Και αν έχετε απορίες, καλέστε τους στο 093 076 4499.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.