Ο άτυχος διασώστης της Pattaya φοβάται και πέφτει από το φορτηγό του αφού ο Python δραπετεύει στο κρεβάτι του φορτηγού

Πατάγια -

Ένας διασώστης υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι αφού έπεσε από το κρεβάτι ενός φορτηγού και χτύπησε το κεφάλι του όταν ένας πύθωνας που έπιασε ξαφνικά ξέφυγε.

Επικοινώνησε με τη Μονάδα Έκτακτης Ανάγκης της Pattaya σήμερα, 11 Ιανουαρίου, στις 2 π.μ., για να πιάσει έναν τεράστιο πύθωνα που κρύβεται κοντά στο Pattaya Park Hotel που βρίσκεται στο Soi 12 στην υποπεριοχή Nongprue του Banglamung, Chonburi.

Το θηρίο, μήκους άνω των 4 μέτρων, κρυβόταν σε ένα δέντρο όταν έφτασε η ομάδα διάσωσης με εξοπλισμό ανάσυρσης.

Η ομάδα μπόρεσε με επιτυχία να συγκρατήσει το φίδι σε ένα σάκο λιπασμάτων και το ανέβασε στο κρεβάτι του φορτηγού για να το μεταφέρει σε νέο σημείο μακριά από την κατοικημένη περιοχή. Δύο διασώστες, συμπεριλαμβανομένου του κ. Nikorn Nakprasit, προσφέρθηκαν εθελοντικά να καθίσουν στο κρεβάτι του φορτηγού για να παρακολουθούν το πλάσμα.

Ενώ το φορτηγό κατευθυνόταν προς την οδό Thappraya προς το Jomtien Second Road, ωστόσο, ο πύθωνας ξαφνικά ξέφυγε.

Αυτό έπιασε εντελώς τον κ. Nikorn και τον έκανε να πέσει προς τα πίσω από το φορτηγό και να χτυπήσει το κεφάλι του, είπε ο φίλος του, κ. Yuttanan Fuengfoo, ο οποίος κάθισε στο πίσω μέρος μαζί του. Ο 48χρονος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Πατάγια από διασώστες του Sawang Boriboon.

Ο κ. Yuttanan Fuengfoo είπε ότι το θύμα καθόταν στο χείλος του κρεβατιού του φορτηγού. Πρόσθεσε ότι δεν μπόρεσε να πιάσει έγκαιρα τον φίλο του που πέφτει.

Ο πύθωνας, από την άλλη πλευρά, απελευθερώθηκε με ασφάλεια πίσω στη φύση.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.