Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια δεσμεύεται να αποτρέψει το έγκλημα κατά των Κινέζων επισκεπτών

Πατάγια -

Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια δήλωσε ότι είναι έτοιμη να φροντίσει για την εισροή Κινέζων τουριστών, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια.

Πολ. Ο Αντισυνταγματάρχης Pichaya Kheawpluang, επικεφαλής του Τουριστικού Αστυνομικού Σταθμού 4, δήλωσε στο The Pattaya News ότι μεγάλος αριθμός Κινέζων τουριστών θα επισκεφθεί την Πατάγια μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών της Κίνας στις 8 Ιανουαρίου.

Είπε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των εγκλημάτων στην περιοχή, αλλά η Τουριστική Αστυνομία έχει λάβει πολλά μέτρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας κάθε τουρίστα. Για παράδειγμα, ένα από τα μέτρα είναι μια εφαρμογή που ονομάζεται «Police I Lert U», την οποία προέτρεψε κάθε τουρίστας να κατεβάσει για να αναφέρει οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη στην Τουριστική Αστυνομία.

Εκτός από αυτό, οι τουρίστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα καλούνται επίσης να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Ανοιχτής Γραμμής 1155, το οποίο είναι στελεχωμένο όλο το 24ωρο. Το κέντρο προσφέρει βοήθεια σε 6 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αγγλικών, Ιαπωνικών, Κορεατικών, Ρωσικών, Κινέζων και Αραβικών, παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα, όπως η εκμετάλλευση ή τα υπερτιμημένα αγαθά.

Ο Pichaya πρόσθεσε ότι η τουριστική αστυνομία θα αρχίσει επίσης να περιπολεί σε επικίνδυνα σημεία όπως η Walking Street, η South Pattaya και η Beach Road καθημερινά από τις 9 μ.μ. έως τις 3 π.μ. μικροεγκλήματα κατά των επισκεπτών.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.