Η Ταϊλάνδη υποδέχεται με μεγάλη χαρά την πρώτη κινεζική πτήση τουριστών σε περίπου τρία χρόνια

ΦΩΤΟ: Dailynews - เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย

Εθνική -

269 ​​Κινέζοι τουρίστες από το Xiamen της Κίνας προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Ταϊλάνδης σήμερα, 9 Ιανουαρίου.

Η πρώτη ομάδα Κινέζων επισκεπτών έφτασε στο αεροδρόμιο στις 12:50 μ.μ. και τους υποδέχτηκαν θερμά τρεις εξέχοντες χαμογελαστοί υπουργοί της Ταϊλάνδης: ο Anutin Charnvirakul, Υπουργός Δημόσιας Υγείας, Saksayam Chidchob, Υπουργός Μεταφορών και Pipat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού. .

Anutin, ο οποίος είπε σε συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο ότι α ακυρώθηκε η απαίτηση για αποδεικτικό εμβολιασμού κατά του Covid για ξένους τουρίστες, έβαλε γιρλάντες λουλουδιών στο λαιμό των τουριστών και έδωσε δώρα καλωσορίσματος μαζί με άλλους υπουργούς και στελέχη του αεροδρομίου.

ΦΩΤΟ: Dailynews – เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย

Αυτή η ομάδα Κινέζων τουριστών που ταξιδεύουν με την πτήση MF833 της Xiamen Air σηματοδοτεί την πρώτη κινεζική πτήση τουριστών που προσγειώθηκε στην Ταϊλάνδη αφού η Κίνα περιόρισε τους αυστηρούς ταξιδιωτικούς της περιορισμούς την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου.

Τα σύνορα της Κίνας ήταν ως επί το πλείστον κλειστά για τρία χρόνια λόγω της πανδημίας Covid-19 και μιας πολιτικής Covid Zero.

15 πτήσεις από την ηπειρωτική Κίνα με 3,464 επιβάτες έχουν προγραμματιστεί να εισέλθουν στο βασίλειο σήμερα, ενώ οι αξιωματούχοι προβλέπουν ότι θα υποδεχθούν τουλάχιστον 300,000 Κινέζους επισκέπτες κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2023.

ΦΩΤΟ: Dailynews – เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย
ΦΩΤΟ: Dailynews – เดลินิวส์ออนไลน์/ ภมร มานะพรชัย

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.