Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Τζακ Μα επισκέπτεται την Μπανγκόκ

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη-

Ο Τζακ Μα, ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Alibaba και της Yunfeng Capital, βρίσκεται στην Μπανγκόκ και έχει περιοδεύσει σε διάφορα δημοφιλή τουριστικά σημεία.

Ο Τζακ, 58 ετών, φέρεται να μετακόμισε πρόσφατα στην Ιαπωνία μετά από μια μακρά σιωπή και φήμες για συνεχείς διαφωνίες με τις κινεζικές αρχές για διάφορα θέματα. Ήταν ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό από τότε που επέκρινε τη ρύθμιση της κινεζικής κυβέρνησης για τις εταιρείες τεχνολογίας το 2020.

Ο Jack εθεάθη στο διάσημο αστέρι Michelin Jay Fai street food στην Μπανγκόκ, γνωστό σε όλο τον κόσμο, να απολαμβάνει ένα γεύμα και να τραβήξει selfies με τον Jay Fai, αναμφισβήτητα τον πιο διάσημο πωλητή street food της Ταϊλάνδης. Η Τζέι Φάι δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο Jack εθεάθη επίσης στο Rajadamnern Boxing Stadium, όπου φέρεται να είχε μια θέση VIP και απόλαυσε μια έκθεση Muay Thai. Εθεάθη επίσης να βγάζει φωτογραφίες με το προσωπικό.

Ο Τζακ φέρεται να μετακόμισε στο Τόκιο της Ιαπωνίας πέρυσι, αφού η περιουσία του μειώθηκε κατά προσέγγιση στο μισό από την κινεζική κυβέρνηση που καταστέλλει τη μεγάλη τεχνολογία μέσω ρυθμιστικών μέτρων, που φέρεται να υποκινήθηκε από τις καταγγελίες του το 2020. Εξαφανίστηκε εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό μετά από αυτό , το οποίο έκανε κάποιους στο διαδίκτυο να ανησυχούν για την ασφάλειά του, αλλά έκτοτε έκανε σποραδικές εμφανίσεις. Ο Τζακ ήταν κάποτε ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας, αλλά αυτό άλλαξε μετά την καταστολή της Alibaba και άλλων μεγάλων τεχνολογιών όπως η Tencent από την κινεζική κυβέρνηση.

Προς το παρόν, ωστόσο, ο Τζακ φαίνεται να απολαμβάνει τον χρόνο του στην Ταϊλάνδη.

Φωτογραφία: Jay Fai Instagram.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/