Μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται στην Ταϊλάνδη Ειδήσεις: Επιστροφές κινεζικού τουρισμού, έναρξη νέων απαιτήσεων εισόδου για τον Covid

Ακολουθεί η εβδομαδιαία λειτουργία μας εδώ στα μέσα TPN στην οποία κάνουμε προεπισκόπηση των κορυφαίων ειδήσεων που θα εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα. Αυτό επιτρέπει στους αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για το τι πιστεύει η συντακτική μας ομάδα ότι είναι οι πιο σημαντικές ιστορίες χωρίς να σκάβουν τις δεκάδες ιστορίες μας κάθε εβδομάδα.

Αυτό καλύπτει την περίοδο από την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 έως το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023.

Η κορυφαία ιστορία μας και η κύρια εστίασή μας θα είναι δύο σημεία που συμπίπτουν ενδιαφέροντος για τους αναγνώστες μας. Το πρώτο θα είναι η επιστροφή των Κινέζων τουριστών με ισχύ από τις 8 Ιανουαρίου μαζί με νέες απαιτήσεις εισόδου για τον Covid για όλους που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Ιανουαρίου.

Έχουμε καλύψει και τα δύο αυτά σημαντικά γεγονότα σε προηγούμενα άρθρα, πρώτα μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για την επιστροφή του κινεζικού τουρισμού εδώ.

Δεύτερον, μπορείτε να διαβάσετε την εκτενή μας κάλυψη σχετικά με τους νέους περιορισμούς εισόδου Covid για όλους εδώ.

Η επιστροφή των αποδεικτικών τεκμηρίωσης για τον Covid, ιδιαίτερα της απόδειξης εμβολίων, ήταν ευαίσθητη για πολλούς αναγνώστες με εκατοντάδες σχόλια και μηνύματα που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα εισερχόμενά μας σήμερα στο The Pattaya News. Η απόφαση, την οποία έλαβε η Ταϊλάνδη σε γενικές γραμμές έναντι των Κινέζων υπηκόων όπως οι ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει πολώσει πολλούς αναγνώστες.

Ορισμένοι αναγνώστες που είτε δεν έχουν πλέον απόδειξη εμβολίου είτε εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί, δήλωσαν ότι έχουν πλέον ακυρώσει τα ταξίδια τους λόγω της ξαφνικής ειδοποίησης των νέων απαιτήσεων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι νέες απαιτήσεις ισχύουν επί του παρόντος μόνο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, όπου οι Ταϊλανδοί αξιωματούχοι μπορούν πιθανώς να αξιολογήσουν την κατάσταση του Covid και πώς η επιστροφή των Κινέζων τουριστών την επηρεάζει καλύτερα.

Φυσικά, οι απαιτήσεις θα μπορούσαν να παραταθούν αλλά προς το παρόν ισχύουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης δήλωσαν στον Τύπο ότι ήθελαν οι κανόνες να είναι ίσοι σε όλους τους τομείς και να μην γίνονται διακρίσεις σε βάρος μιας συγκεκριμένης χώρας, ενώ απαιτούσαν επίσης την τεκμηρίωση για να ηρεμήσουν νευρικοί κάτοικοι της Ταϊλάνδης σχετικά με το άνοιγμα των κινεζικών συνόρων.

Παρά την υπόσχεση για ίση μεταχείριση, ορισμένοι σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισαν ότι οι ίδιοι οι Ταϊλανδοί εξαιρούνται από τις νέες απαιτήσεις. Ανεξάρτητα, οι κανόνες είναι εδώ για να μείνουν προς το παρόν. Θα είναι ευθύνη των αεροπορικών εταιρειών να ελέγχουν τα έγγραφα πριν από την πτήση, όχι της Ταϊλάνδης, επομένως ερωτήσεις και ερωτήσεις σχετικά με τις απαιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στην αεροπορική σας εταιρεία.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για αυτήν την ιστορία όλη την επόμενη εβδομάδα και για τυχόν αλλαγές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/