70χρονος Βρετανός πρώην Πατ Νεκρός στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας συνταξιούχος Βρετανός μηχανικός πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου στην Πατάγια ενώ επέστρεφε στο σπίτι του χθες το βράδυ, 5 Ιανουαρίου. Η αιτία του συμβάντος παραμένει μυστήριο.

Ο φρικιαστικός πυροβολισμός σημειώθηκε ενώ το θύμα, ο κ. Neil Lewis Roger, ταξίδευε σπίτι του με την κόκκινη μοτοσικλέτα του Scoopy I στο Soi Khao Makok 1 στην υποπεριφέρεια Huai Yai της συνοικίας Banglamung, Chonburi. Ο 70χρονος πυροβολήθηκε τέσσερις φορές και έφυγε ακαριαία επί τόπου.

Το σώμα του Roger ανακαλύφθηκε από τον κ. Kittikhun Impeng, 29 ετών. Είπε στο The Pattaya News ότι παρατήρησε το θύμα ξαπλωμένο μπρούμυτα στην άκρη του δρόμου στις 10:30 μ.μ. Επικοινώνησε με τις αρχές μόλις κατάλαβε ότι το θύμα αιμορραγούσε.

Οι διασώστες και η αστυνομία του Sawang Boriboon έφτασαν και εξέτασαν το σώμα του Roger. Βρήκαν τέσσερα τραύματα από πυροβολισμό στην πλάτη του καθώς και τρία 9 χλστ. οβίδες όπλου κοντά. Τα αντικείμενα κρατήθηκαν ως τεκμήρια, ενώ η σορός του θύματος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Η αστυνομία συνάντησε τη σύζυγο του θύματος, κα Thitifan Kamlas, στο σημείο του συμβάντος. Καθώς θρηνούσε το θάνατο του αγαπημένου της, η 38χρονη Ταϊλανδή είπε ότι το θύμα ήταν ένας Βρετανός μηχανικός που επέλεξε να συνταξιοδοτηθεί στην Πατάγια. Μόλις επέστρεψε στην Ταϊλάνδη από την Αγγλία στις 4 Ιανουαρίου, αφού επισκέφθηκε την άρρωστη μεγαλύτερη αδερφή του.

Την ημέρα του πυροβολισμού, το θύμα φέρεται να πήγε σε ένα πάρτι με φίλους στην Πατάγια και δεν επέστρεψε στο σπίτι. Η σύζυγος είπε ότι ανησύχησε και ήταν ραγισμένη όταν οι αρχές της τηλεφώνησαν για τον χαμό του. Η κ. Thitiphan δήλωσε ότι δεν ήξερε αν το θύμα είχε εχθρούς.

Η υπόθεση παραμένει άλυτη από τις 6 Ιανουαρίου, καθώς η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη να εντοπίσει το ακριβές κίνητρο πίσω από τον πυροβολισμό. Πολ. Ο συνταγματάρχης Surakit In-um, επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος Huai Yai, υπέθεσε ένα ευρύ φάσμα κινήτρων, όπως μοιχεία, προσωπική διαμάχη ή οργή για το δρόμο. Η σύζυγος ανακρίνεται και οι ερευνητές εξετάζουν τις ηχογραφήσεις CCTV για να εντοπίσουν τον άγνωστο ακόμα δράστη.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.