Η Ημέρα του Παιδιού στην Πατάγια έχει προγραμματιστεί για μεγάλη επιστροφή στις 14 Ιανουαρίου

Πατάγια -

Η Ημέρα του Παιδιού, μια αγαπημένη ετήσια γιορτή που γιορτάζει τη χαρά και την αθωότητα της νεολαίας, κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο Δημαρχείο της Πατάγια στις 14 Ιανουαρίου.

Αυτή η εορταστική περίσταση έχει διακοπεί τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του COVID-19, αλλά με τα μέτρα ασφαλείας και τα ποσοστά εμβολιασμού να αυξάνονται, οι αρχές της Pattaya είναι ενθουσιασμένες να επαναφέρουν αυτό το πολύτιμο γεγονός για τα παιδιά της κοινότητας.

Από τις 7 π.μ. έως τις 12 μ.μ., η Ημέρα του Παιδιού της Πατάγια θα είναι γεμάτη με διασκεδαστικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία, σνακ και, το καλύτερο από όλα, μια σειρά από περισσότερα από 2,500 ειδικά δώρα!

Ο φετινός εορτασμός της Ημέρας του Παιδιού διοργανώνεται υπό το σύνθημα «Γνώρισε τα καθήκοντά σου-Να είσαι πειθαρχημένος-Αναζήτησε την καλοσύνη» που δόθηκε από τον Πρωθυπουργό Στρατηγό Prayut Chan-o-cha, καθώς εν μέρει, τα παιδιά θα μυηθούν στον σημαντικό ρόλο τους στην ανάπτυξη της χώρας. κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.

Η ημέρα είναι βέβαιο ότι θα είναι ξεχωριστή γιατί σηματοδοτεί την πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια που οι οικογένειες θα μπορέσουν να συναντηθούν και να δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις. Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να είναι ξέγνοιαστα σε ένα ασφαλές και εορταστικό περιβάλλον.

Εν τω μεταξύ, οι δρόμοι γύρω από το Δημαρχείο πιθανότατα θα κλείσουν προσωρινά όπως την προηγούμενη φορά το 2020, αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

 

 

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.