Wellthyme Wellness Center Pattaya: Η τέλεια εφαρμογή για πολλές από τις ανάγκες υγείας και ευεξίας σας

Πατάγια-

Επισκεφθήκαμε πρόσφατα το Wellthyme Wellness Center για δεύτερη φορά μετά σημαντικό ενδιαφέρον από τους αναγνώστες μας να μάθουν περισσότερα.

Αρχικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Wellthyme από το προηγούμενο άρθρο μας ΕΔΩ.

Για όσους προτιμούν ένα βίντεο για να μάθουν περισσότερα προτού συνεχίσουμε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό, με επίκεντρο τη θεραπεία με τεστοστερόνη και την ορμονική αντικατάσταση:

  Το Wellthyme Wellness Center, με επικεφαλής τον Dr. Thanathip Suntara, Nickname Dr. Champ, MD, είναι ένας αρκετά νέος χώρος που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2022 και βρίσκεται στη South Pattaya Road όχι μακριά από το εμπορικό κέντρο TukCom IT και απέναντι από το σούπερ μάρκετ Friendship. Μιλούν άριστα αγγλικά και είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένοι σε πρώην και ξένους τουρίστες.

Εξειδικεύονται στη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης και στη θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, αλλά έχουν πολλές άλλες υπηρεσίες.

  Ο Δρ Champ είναι μέλος του Αμερικανικού Συμβουλίου Αντιγήρανσης, Θεραπείας Ορμονικής Υποκατάστασης και Αναγεννητικής Ιατρικής και πραγματικός Ταϊλανδός Ιατρός.

 

 

Προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε:

  -Δωρεάν ιατρική συμβουλή

  -Θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης

  -Θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης

  -Αντικατάσταση βιο-πανομοιότυπων ορμονών (BHRT) 

  -Θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT )

  -Υγεία ανδρών και γυναικεία υγεία 

  -Ολιστική φροντίδα και φυσιοπάθεια 

  -Διαχείριση βάρους

  -Αυξητικές ορμόνες

  -PrEP/PEP για τον HIV

  -Γενικές εξετάσεις ασθενειών και υγείας

  -Η βιταμίνη στάζει τέλεια για εκείνες τις μεγάλες βραδιές

  -Εργαστηριακός έλεγχος για αίμα/ούρα/ΣΜΝ

  - Θεραπεία με βλαστοκύτταρα

  -Ιατρική κάνναβη

  -Αποτοξίνωση

  -Πρόγραμμα χηλίωσης 

  – Πρόγραμμα αποτοξίνωσης ήπατος 

  - Συμπληρώματα βιταμινών, διατροφής και μετάλλων 

  -Ιατρικό Πιστοποιητικό για VISA / Άδεια Εργασίας / Άδεια Οδήγησης 

  -Κι αλλα!

 

Είναι ανοιχτά Δευτέρα-Σάββατο: 9.00 π.μ. – 6.00 μ.μ. για είσοδο ή μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα! Περισσότερες επαφές βρίσκονται κάτω από τη φόρμα.

 

Άλλες επαφές:

Τηλ: 065-6705999

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: wellthymeclinic@gmail.com

Skype: 065-6705999

Ιστοσελίδα: https://www.wellthymeclinic.com/

Facebook: https://web.facebook.com/Wellthymeclinic/

Instagram: https://www.instagram.com/wellthyme_clinic/

Twitter: https://twitter.com/Wellthyme_111

WhatsApp: 065-6705999

Το προσωπικό μιλά αγγλικά, κινέζικα και ταϊλανδέζικα.

Χάρτης:

  Παρακάτω είναι μια φωτογραφία του Δρ Champ με τον Adam Judd από το The Pattaya News μαθαίνοντας για τη θεραπεία με τεστοστερόνη και πώς μπορεί να είναι σημαντικό για πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν τα επίπεδα άγχους, τη σεξουαλική ορμή, τη δύναμη, να σταματήσουν την αύξηση βάρους, να αποτρέψουν τις εναλλαγές της διάθεσης, το κίνητρο και πολλά άλλα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί του ΣΗΜΕΡΑ και συζητώντας για τη δική σας υγεία και πώς να τη βελτιώσετε :).

  Μπορείτε ακόμη και να συνεχίσετε τη θεραπεία από άλλες κλινικές στη χώρα σας όσο βρίσκεστε στην Πατάγια, μιλήστε με τον Δρ. Champ για να μάθετε περισσότερα!

Καλώς ήρθατε στο Wellthyme Wellness Center @Pattaya Branch ???????????? ️Ώρα λειτουργίας Δευτέρα – Σάββατο ⏰9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ. - 6.00 μ.μ. ✅ Δωρεάν συμβουλευτική γιατρού ✅ Θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης (TRT) ✅ Αντικατάσταση βιο-πανομοιότυπων ορμονών (BHRT) ✅ Θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) ✅ Υγεία ανδρών και γυναικεία υγεία ✅ Ολιστική φροντίδα και φυσιοπάθεια ✅ Γενικός έλεγχος ασθενειών και υγείας

Πρόγραμμα χηλίωσης ✅ Πρόγραμμα αποτοξίνωσης ήπατος ✅ Θεραπεία σταγόνων βιταμινών ✅ Κυτταρική θεραπεία ✅ Διαχείριση βάρους ✅ Συμπληρώματα βιταμινών, διατροφής και μετάλλων ✅ Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). ✅ Φάρμακο PrEP / PEP. ✅ Ιατρικό Πιστοποιητικό για VISA / Άδεια Εργασίας / Άδεια Οδήγησης ✅ Εργαστηριακός έλεγχος (Αίματος/Ούρων), Αντι-HIV, Έλεγχος ΣΜΝ 📍 Επικοινωνήστε μαζί μας 🔸 FB: Wellthyme Wellness Center 🔸 Instagram: Wellthyme_clinic 🔸 Twitter: @wellthyme_111 🔸 Τι-Εφαρμογή: 065-6705999 🔸 Καλέστε μας: 065-6705999 🔸 E-mail: wellthymeclinic@gmail.com 🔸 www.wellthymeclinic.com ( Ταϊλανδέζικα-Αγγλικά-Κινέζικα) Βρίσκεται απέναντι από το σούπερ μάρκετ Friendship από το Tukcom Mall στη Νότια Pattaya Road.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/