Ο φερόμενος τζογαδόρος φεύγει στη θάλασσα όταν πιάστηκε να παίζει τζόγο στην παραλία Jomtien

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Πατάγια -

Τρεις φερόμενοι ως τζογαδόροι συνελήφθησαν από την αστυνομία της Πατάγια σήμερα, 1η Ιανουαρίου, για κραυγαλέο τζόγο στην παραλία. Ένας από αυτούς ήταν τόσο τρομοκρατημένος που έτρεξε στη θάλασσα για να διαφύγει από τη σύλληψη.

Μια ομάδα αστυνομικών της Πατάγια με επικεφαλής τον Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Krirkrit Saiwana, αναπληρωτής επιθεωρητής του αστυνομικού τμήματος της Pattaya, συνέλαβε τρεις υπόπτους για τζόγο στην παραλία Jomtien μπροστά από το The Now Hotel στις 9 π.μ. μετά από πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πληροφοριοδότη.

Η αστυνομία είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πληροφοριοδότης είπε ότι αυτοί οι άνδρες έκαναν πάρτι και έπαιζαν ένα παράνομο παιχνίδι Hi-Low ακριβώς στην παραλία χωρίς να λάβουν υπόψη τους το νόμο. Μόλις έφτασε η αστυνομία, ωστόσο, αυτοί οι τρεις άνδρες διασκορπίστηκαν αμέσως προς όλες τις κατευθύνσεις και ένας από αυτούς αποφάσισε μάλιστα να τρέξει στη θάλασσα για να διαφύγει από τη σύλληψη, σύμφωνα με τον Πολ. Αντισυνταγματάρχη Κρικρίτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι ύποπτοι συνελήφθησαν. Ο άνδρας που έτρεξε στη θάλασσα τελικά τα παράτησε και παραδόθηκε στην αστυνομία που περίμενε στην παραλία. Η αστυνομία της Πατάγια κατέσχεσε εργαλεία Hi-low, ζάρια και μετρητά από τους υπόπτους και τους μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι έπαιζαν τυχερά παιχνίδια αλλά μόνο για διασκέδαση μεταξύ της ομάδας τους.

Ωστόσο, η αστυνομία της Πατάγια ακολούθησε νομικές ενέργειες και τους απήγγειλε κατηγορίες για τζόγο.

Η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους κατά του τζόγου στον κόσμο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.
Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.