Μοτοσυκλετιστής που κουβαλούσε το σπίτι του πρωτοχρονιάτικου δώρου τηλεόρασης έπεσε πάνω σε μίνι βαν και σκοτώθηκε στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας μοτοσικλετιστής, ο οποίος προσπαθούσε να μεταφέρει στο σπίτι μια τηλεόραση που έλαβε ως δώρο για την Πρωτοχρονιά μετά τη δουλειά, πέθανε όταν έπεσε πάνω σε μίνι βαν στην περιοχή Mueang του Chonburi..

Το θύμα, ο κ. Witoon Tuphet, βρέθηκε νεκρό από τους διασώστες του Chonburi με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Ήταν 39 ετών και οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του Honda Wave 125 στο σπίτι ενώ κουβαλούσε μια τηλεόραση LED σε κουτί όταν έπεσε πάνω σε ένα λευκό μίνι βαν στην αντίθετη λωρίδα.

Το ακριβές μέγεθος της τηλεόρασης δεν δόθηκε στον Τύπο.

Το μηχανάκι και η τηλεόραση του θύματος καταστράφηκαν ολοσχερώς, με εξαρτήματα της τηλεόρασης διάσπαρτα στον δρόμο. Οι διασώστες είπαν ότι η τηλεόραση ήταν δεμένη στην πλάτη του θύματος. Ο οδηγός του μίνι βαν, ο κ. Komsan Thangthong, 42 ετών, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το θύμα ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια, η μηχανή του ξέφυγε από τον έλεγχο και έπεσε στο μπροστινό μέρος του βαν του. Ο κ. Komsan είπε ότι προσπάθησε ήδη να φρενάρει αλλά απέτυχε.

ΦΩΤΟ: ข่าวคนชล

Η αστυνομία του Mueang υπέθεσε ότι στο θύμα μπορεί να είχε δοθεί μια τηλεόραση ως πρωτοχρονιάτικο δώρο και προσπαθούσε να τη μεταφέρει στο σπίτι δένοντάς την στην πλάτη του. Αυτό πιθανότατα εμπόδισε την οδήγηση του θύματος, προκαλώντας του τη σύγκρουση, ωστόσο, η αστυνομία θα εξετάσει αργότερα το υλικό CCTV για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.