400 Ρώσοι τουρίστες φτάνουν στο Rayong, καλωσορισμένοι με χαιρετισμό με κανόνια νερού

Rayong -

Το Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao συνεργάστηκε με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) για να υποδεχθεί μια πτήση έως και 400 Ρώσων τουριστών την Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου.

Η πτήση τσάρτερ της Red Wings που μετέφερε Ρώσους τουρίστες έγινε δεκτή με χαιρετισμό με κανόνια νερού μόλις ο αερομεταφορέας άγγιξε το έδαφος στην επαρχία Ραγιόνγκ της Ταϊλάνδης.

Οι αξιωματούχοι των TAT και U-Tapao μαζί με καλλιτέχνες από το Nongnooch Garden στην Πατάγια χαιρέτισαν τους τουρίστες που έρχονταν από τη Μόσχα και τους έδωσαν γιρλάντες λουλουδιών για να φορέσουν στο λαιμό τους ως δώρο και ευλογία για τον χρόνο τους στην Ταϊλάνδη.

Η Red Wings Airlines είναι μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στη Ρωσία της οποίας το αεροσκάφος Boeing 777 χωρητικότητας 410 θέσεων έχει ναυλωθεί από την Anex Tour. Η πτήση θα μεταφέρει τους τουρίστες από τη Μόσχα, Ρωσία, απευθείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao (Rayong-Pattaya). Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος Απριλίου 2023, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο, ή συνολικά 820 θέσεις την εβδομάδα.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.