18-Wheeler συνθλίβει θανάσιμα 20χρονο αυτοκινητιστή στο Chonburi

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένας 20χρονος μοτοσικλετιστής καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου από ένα 18τροχο ενώ επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά του στην περιοχή Mueang του Chonburi.

Το ατύχημα συνέβη χθες, 22 Δεκεμβρίου 2022, σε δρόμο κάτω από έναν αυτοκινητόδρομο στην υποπεριφέρεια Don Hua Lor. Το θύμα, ο 20χρονος κ. Phatthames Sriraksa, βρέθηκε νεκρός με πολλά κατάγματα οστών. Ο Phatthames, κάτοικος της επαρχίας Sisaket, μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για διευθετήσεις κηδείας από τους πρώτους ανταποκριτές.

Η μοτοσικλέτα του, μια μαύρη και κίτρινη Yamaha Mio που είναι ταξινομημένη στο Chonburi, βρέθηκε κάτω από ένα λευκό 18τροχο που οδηγούσε ο 43χρονος κ. Yan Leabloy. Ο οδηγός ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το θύμα οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα ενώ βρισκόταν σε μια στροφή, έχασε τον έλεγχο και γλίστρησε κάτω από το φορτηγό του. Ο Γιαν είπε ότι οδηγούσε κανονικά και δεν μπορούσε να φρενάρει και έτσι το θύμα χτυπήθηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού ανακρίθηκε από την αστυνομία του Τσονμπούρι. Δεν ήταν σαφές εάν θα απαγγελθούν νομικές κατηγορίες εναντίον του οδηγού.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, α εργάτρια εργοστασίου καταπλακώθηκε επίσης μέχρι θανάτου ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Chonburi από ένα φορτηγό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.