Ξένος αυτοκινητιστής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με στύλο ρεύματος στην Πατάγια, τραυματίζοντας σοβαρά αλλοδαπό πεζό

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός αναβάτης μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Soi Buakaow της Pattaya στη 1 π.μ. σήμερα το πρωί, 19 Δεκεμβρίου. Ο νεκρός αναβάτης προκάλεσε σοβαρά τραύματα και σε άλλον αλλοδαπό τουρίστα.

Και τα δύο άτομα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί μέχρι την ώρα του Τύπου. Το ατύχημα παρατήρησαν αρκετοί έκπληκτοι πεζοί που περπατούσαν στο Soi Buakaow, στην υποπεριφέρεια Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στο Chonburi.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon προσπάθησαν να αναζωογονήσουν τον βαριά τραυματισμένο αναβάτη αλλά απέτυχαν. Ένας άλλος τραυματίας αλλοδαπός, ο οποίος φαινόταν ότι ήταν πεζός, μετά βίας επέζησε από το ατύχημα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι εθνικότητες τους ήταν ασαφείς.

Η μαύρη μηχανή Honda Click του αναβάτη ανακαλύφθηκε στο δρόμο κοντά σε στύλο κοινής ωφέλειας. Ο Alongkot Namduang, ένας 57χρονος αυτόπτης μάρτυρας, είπε στο The Pattaya News ότι βρισκόταν σε ένα κοντινό μπαρ όταν είδε τον νεκρό αλλοδαπό που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούει σε άλλον αλλοδαπό και στη συνέχεια στον στύλο.

Η σύγκρουση δημιούργησε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και συγκλόνισε πολλούς ανθρώπους, πρόσθεσε ο Alongkot. Η αστυνομία της Πατάγια που εξέτασε το βίντεο από το CCTV του ατυχήματος επιβεβαίωσε ότι ο νεκρός αναβάτης ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα. Μετά τη σύγκρουση, ο αναβάτης προσέκρουσε στο έδαφος με δύναμη, κάτι που τον σκότωσε.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung. Ο επιζών αλλοδαπός παραμένει υπό στενή παρακολούθηση ιατρικού προσωπικού.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

 

 

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.