Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης πραγματοποιεί εκστρατεία για να φέρει περισσότερους Ταϊβανούς τουρίστες στην Πατάγια

Πατάγια -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) συνεργάστηκε με την Tiger Airline για να ξεκινήσει την εκστρατεία «Fresh Up Chonburi Family Destination» ως μέρος της πρωτοβουλίας «Amazing Thailand New Chapters Trade Meet Taiwan Market» στην Πατάγια.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton, είχε στόχο να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία και να ενισχύσει την ελκυστικότητα της Πατάγια ως τέλειου τουριστικού προορισμού, εστιάζοντας στους Ταϊβανέζους τουρίστες.

Η εκδήλωση παρείχε ευκαιρίες επιχειρηματικής αντιστοίχισης και δικτύωσης για διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία και τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις στην Πατάγια και στο Τσονμπούρι. Σύμφωνα με τη Διευθύντρια του γραφείου TAT Taipei, κα Duanjai Kanthiranon, ο αριθμός των Ταϊβανών τουριστών που επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη μειώθηκε δραστικά από 679,145 το 2018 σε μόλις 7,976 το 2021 λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, με πολλούς περιορισμούς που έχουν αρθεί, πάνω από 50,744 Ταϊβανοί τουρίστες έχουν ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη ήδη από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, δήλωσε ο Duanjai.

Με τη σύνδεση αυτών των ενδιαφερόμενων μερών, ελπίζεται ότι η εκδήλωση θα βοηθήσει να φέρει περισσότερους Ταϊβανούς τουρίστες στην Ταϊλάνδη στο μέλλον.


-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.