Το Pattaya Cricket Club επιστρέφει νικητής από το Chiang Mai 6's 2022 - Day 2

Ταϊλάνδη-

Για την πρώτη μέρα, κάντε κλικ εδώ.

Η μέρα ξεκίνησε λαμπερά και νωρίς για τους διαιτητές, που περιελάμβανε και τη δική σας, αλλά το PCC δεν είχε αγώνα μέχρι τη 1 μ.nd θέση στο τραπέζι. Η Lanna κέρδισε τον Lamphun που έφερε τη Lanna στο προβάδισμα και ο Lamphun χρειαζόταν να νικήσει το PCC για να πάρει τη δεύτερη θέση. Στη συνέχεια, η Lanna έχασε από την Alibaba καθώς ο Bobby Raina δεν έπαιζε (θυμάστε το τραγούδι μου από χθες;) άλλαξε την πλοκή. Εάν το PCC έχανε από τον Lamphun, το PCC θα ήταν 3rd και έτσι ο Lamphun χρειαζόταν να αποσταλεί - δεν ήταν εύκολη υπόθεση όταν ο Chan Chai είναι ο πρώτος batsman τους (παίζει για την Ταϊλάνδη).

Έρχεται η ώρα, έρχεται οι άντρες. Η PCC κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ. Ο Chan Chai του Lamphun άνοιξε με τον Cher εναντίον του Wez. Ο Chan Chai έκανε σκι μια μπάλα στα μισά, αλλά ούτε ο Luke ούτε ο Jainish μπόρεσαν να το φτάσουν και επέζησε. Ένα αξιοσέβαστο 11 από το over. Ο Jainish έκανε μπούλινγκ με το 2nd Over και καλό τρέξιμο από τον Chan και ένα 6 από τον Cher ώθησαν το σκορ στο 26. Ο Andy τιμωρήθηκε με καλό χτύπημα από τον Cher με μπάλες πίσω από το τετράγωνο ή τον πόντο. 44 για 0 ​​μετά το 3 και ένα καλό σκορ φαινόταν πιθανό. Ο Simon Wetherell είχε Η Cher έπιασε την πρώτη μπάλα από τον Wez στο μακρινό όριο και παραλίγο να βάλει τον Chan στο ίδιο over. Ο Chan αποσύρθηκε στο 33 και ο Choo και ο Ton κέρδισαν το τελευταίο over κόντρα στον Luke. Κάποια καλή κίνηση στα πόδια και ρίψεις από τους γηπεδούχους περιόρισε τον Lamphun στο 68 για 1.

Ο Ουεζ και ο Λουκ άνοιξαν εναντίον της Σερ, η οποία δέχτηκε ανατίναξη στο έδαφος για 16. Η πρώτη μπάλα του Άντι στον Γουεζ πιάστηκε από τον Τσαν Τσάι, αλλά την μετέφερε πάνω από το σχοινί για 6. Πιο ογκώδη χτυπήματα από τον Λουκ και 19 Ο Πιτ είχε την ίδια μεταχείριση και ήταν άτυχος όταν ο Τσου έριξε τον Λουκ στο παρατεταμένο. Τα πράγματα χειροτέρεψαν καθώς ο Wez έπεσε από τον Choo στο ίδιο over και αυτό αποδείχθηκε εξαιρετικά δαπανηρό. Ο Λουκ αποσύρθηκε στο 36 χωρίς 10 μπάλες. 52 για 0 ​​off 3 όβερ και το PCC προηγήθηκε. Ο Jainish μπήκε για να βοηθήσει τον Wez που χτύπησε ένα 6 και στη συνέχεια πιάστηκε από τον Andy off Choo για 19. Ο Simon W μπήκε στη μάχη στο 63 για 2 και 6 χρειάστηκαν στο τελευταίο over από τον Chan Chai. Ο Jainish βρήκε ένα όριο και ο Simon πήρε τη νίκη με 3 μπάλες να περισσέψει. Το PCC ήταν στην κορυφή του πίνακα και θα έπαιζε με τη Lanna στον τελικό.

Θα μπορούσε το PCC να πάρει τα πάντα σε μια κάλτσα για την τελευταία μεγάλη ώθηση και θα γινόταν πραγματικότητα το τραγούδι της Lanna (You win only when Bobby's play); Ο Ουεζ και ο Λουκ άνοιξαν εναντίον του Μπόμπι και πήγαν αμέσως στην επίθεση. 16 από το over. Ο Τζον Σκέιλς περικυκλώθηκε σε όλο το Τσιάνγκ Μάι από τη μηχανή που λεγόταν Λουκ Στόουκς, ο οποίος αποσύρθηκε στα 33 από τις 10 μπάλες. 38 για 0 ​​μετά από 2 όβερ. Ο Jainish συνέχισε την επίθεση εναντίον του Hugh και ο Wez επέζησε από μια πτώση από τον Neville με βαθύ επιπλέον κάλυμμα. 57 για το 0 μετά το 3. Αυτό θα ήταν μεγάλο σκορ. Ο Jainish χτύπησε τον Neville Mclean και μπόουλισε για 14 από τις 5 μπάλες που έφεραν τον Simon W. Ο Simon πήρε ένα πλεονέκτημα από την πρώτη του μπάλα και πιάστηκε και μπόουλινγκ από τον Neville που έκανε χατ-τρικ. 68 για 2 off 4. Ο Wez έσπασε τον Ritchie για 16 από 3 μπάλες και αποσύρθηκε στις 36, κάτι που άφησε τον Simon Philbrook να αντιμετωπίσει τις 3 τελευταίες μπάλες. .  

Η Lanna ξεκίνησε την ορεινή τους ανάβαση με τον Neville και τον Bobby εναντίον του Wez. Ο Jainish έριξε τον Neville στο long-on, αλλά ήταν μια δύσκολη ευκαιρία. 9 από το πάνω. Ο Jainish έκανε μπούλινγκ μάλλον ακατάστατα και λήφθηκε για 17 συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον. 26 για 0. Ο Άντι έβαλε μερικές κουκκίδες, αλλά οι πρώτοι είχαν 14 τρεξίματα και 40 για 3 και έτσι ήταν πολύ πίσω από το ποσοστό ζητήσεων των 19.6/over. Ο Simon W δέχτηκε επίθεση από τον Bobby με τεράστια όρια και πήγε για 18, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό. 41 χρειάστηκαν από το τελευταίο over για να μπουλάρει ο Luke. Ο Μπόμπι ταλαντεύτηκε και πήρε ένα ψευδώνυμο που έπιασε ο Σάιμον Π για 22. Ο Τζον Σκέιλς πήγε στο τσάκι, αλλά επέτρεψε μόνο το τρέξιμο του Νέβιλ για 22. Μερικά έξτρα και 2 κουκκίδες έκλεισαν τις συμμετοχές της Lanna στο 66 για 2 και Το PCC κέρδισε με 32 τρεξίματα. Το PCC ήταν το Chiang Mai 6 Champions μαζί με το Chiang Mai 8’s, το BCL Div A και το Koh Chang beach Tournament.

Στην κατηγορία Gentlemen's, η Koh Chang ήταν η εξαιρετική ομάδα και νόμιμος νικητής, νικώντας την CMSCA με 6 σειρές σε έναν τελικό All Thailand Boys.

Η παρουσίαση έγινε δεόντως από τον Chops (Rob Bernard) ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό του εδάφους, το προσωπικό του μπαρ και τους διαιτητές του αγώνα (διαιτητές και σκόρερ) για την προσπάθειά τους σε ένα εξαιρετικό τουρνουά. Τα τρόπαια απονεμήθηκαν στο PCC (Players Trophy ) και ο Koh Chang and the Man of the Tournament πήγαν στον Luke Stokes για το υπέροχο χτύπημα του. Μερικά στατιστικά του Stokes: 147 τρεξίματα από 5 inning με ρυθμό χτυπήματος 267. Υψηλότερη βαθμολογία 36 από 10 μπάλες. Υψηλότερη βαθμολογία σε όρια με 116, δηλαδή το 79% της βαθμολογίας του. 6 6 και 20 4. Άλλα στατιστικά PCC: Ο Simon W είχε τις καλύτερες φιγούρες μπόουλινγκ του PCC με 2 προς 11. Ο Simon P είχε το καλύτερο ποσοστό χτυπήματος, αν και 3 μπάλες, από 467. Η καλύτερη οικονομία μπόουλινγκ PCC ήταν ο Luke Stokes στα 12.4

Όπως πάντα, μια εξαιρετική διοργάνωση και το PCC θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί τους τίτλους του την επόμενη φορά.

Από: Clive Rogerson

  

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/