Το Pattaya Cricket Club επιστρέφει νικητής από το Chiang Mai 6's 2022 – Day 2

 Ταϊλάνδη-

Για την πρώτη μέρα, κάντε κλικ εδώ.

Η μέρα ξεκίνησε φωτεινά και νωρίς για τους διαιτητές, που περιελάμβανε και τη δική σας, αλλά το PCC δεν είχε αγώνα μέχρι τη 1 μ.μ. Είχαν την πολυτέλεια να παρακολουθήσουν ένα πολύ ρευστό σενάριο να εκτυλίσσεται μπροστά τους από τα 2 τουςnd θέση στο τραπέζι. Η Lanna κέρδισε τον Lamphun που έφερε τη Lanna στο προβάδισμα και ο Lamphun έπρεπε να νικήσει το PCC για να πάρει τη δεύτερη θέση. Στη συνέχεια, η Lanna έχασε από την Alibaba καθώς ο Bobby Raina δεν έπαιζε (θυμάστε το τραγούδι μου από χθες;) κάτι που άλλαξε την πλοκή. Εάν το PCC έχανε από τον Lamphun, το PCC θα ήταν 3rd και έτσι ο Lamphun χρειαζόταν να αποσταλεί - δεν ήταν εύκολη υπόθεση όταν ο Chan Chai είναι ο πρώτος batsman τους (παίζει για την Ταϊλάνδη).

   Έρχεται η ώρα, έρχεται οι άντρες. Η PCC κέρδισε την εκτίναξη και αποφάσισε να κάνει μπολ. Ο Chan Chai του Lamphun άνοιξε με τη Cher κόντρα στον Wez. Ο Τσαν Τσάι έκανε σκι σε μια μπάλα στα μισά, αλλά ούτε ο Λουκ ούτε ο Τζέινις μπόρεσαν να το φτάσουν και επέζησε. Ένα αξιοσέβαστο 11 από το over. Ο Jainish έκανε μπούλινγκ με το 2nd Πάνω και καλό τρέξιμο από τον Chan και ένα 6 από τον Cher ώθησε το σκορ στο 26. Ο Andy τιμωρήθηκε με καλό κτύπημα από τον Cher με μπάλες πίσω από το τετράγωνο ή τον πόντο. 44 για το 0 μετά το 3 και ένα καλό σκορ φαινόταν δυνατό. Ο Simon Wetherell έβαλε την Cher να πιάσει την πρώτη μπάλα από τον Wez στο μακρινό όριο και παραλίγο να βάλει τον Chan στο ίδιο over. Ο Chan αποσύρθηκε στα 33 και ο Choo και ο Ton κέρδισαν το τελευταίο over εναντίον του Luke. Κάποια καλή κίνηση με τα πόδια και ρίψεις από τους γηπεδούχους περιόρισε τον Λαμπούν στο 68 για 1.

    Ο Wez και ο Luke άνοιξαν εναντίον του Cher, ο οποίος χτυπήθηκε στο έδαφος για 16. Η πρώτη μπάλα του Andy στον Wez πιάνεται από τον Chan Chai, αλλά την μετέφερε πάνω από το σχοινί για 6. Πιο ογκώδη χτυπήματα από τον Luke και 19 από το over. Ο Pit είχε την ίδια μεταχείριση και ήταν άτυχος όταν ο Choo έριξε τον Luke στο long-on. Τα πράγματα χειροτέρεψαν καθώς ο Wez έπεσε από τον Choo στο ίδιο over και αυτό αποδείχθηκε εξαιρετικά δαπανηρό. Ο Λουκ αποσύρθηκε στα 36 και δεν είχε 10 μπάλες. 52 για 0 ​​off 3 over και PCC προηγήθηκαν. Ο Jainish μπήκε για να βοηθήσει τον Wez που πέτυχε ένα 6 και στη συνέχεια πιάστηκε από τον Andy off Choo για 19. Ο Simon W μπήκε στη μάχη στο 63 για το 2 και χρειάστηκαν 6 από το τελευταίο over από τον Chan Chai. Ο Jainish πήρε ένα όριο και ο Simon πήρε τη νίκη με 3 μπάλες να περισσεύουν. Το PCC ήταν στην κορυφή του πίνακα και θα έπαιζε με τη Lanna στον τελικό.

     Θα μπορούσε το PCC να πάρει τα πάντα σε μια κάλτσα για την τελευταία μεγάλη ώθηση και θα γινόταν πραγματικότητα το τραγούδι της Lanna (You win only when Bobby's plays); Ο Wez έχασε την εκτίναξη και του ζητήθηκε να ροπαλίσει. Ο Wez και ο Luke άνοιξαν εναντίον του Bobby και αμέσως πέρασαν στην επίθεση. 16 από το τέλος. Ο Τζον Σκέιλς περικυκλώθηκε σε όλο το Τσιάνγκ Μάι από τη μηχανή που λέγεται Λουκ Στόουκς, ο οποίος αποσύρθηκε στα 33 από 10 μπάλες. 38 για 0 ​​μετά από 2 όβερ. Ο Jainish συνέχισε την επίθεση εναντίον του Hugh και ο Wez επέζησε από μια πτώση από τον Neville με βαθύ επιπλέον κάλυμμα. 57 για το 0 μετά το 3. Αυτό θα ήταν μεγάλο σκορ. Ο Jainish χτύπησε τον Neville Mclean και πήρε μπόουλινγκ για 14 από τις 5 μπάλες που έφεραν τον Simon W. Ο Simon πήρε ένα πλεονέκτημα από την πρώτη του μπάλα και πιάστηκε και μπόουλινγκ από τον Neville που έκανε χατ-τρικ. 68 για 2 off 4. Ο Wez έσπασε τον Ritchie για 16 από 3 μπάλες και αποσύρθηκε στις 36, κάτι που άφησε τον Simon Philbrook να αντιμετωπίσει τις τελευταίες 3 μπάλες. Για να μην μείνουμε λιγοστοί, ο Simon έκανε 14 runs για 30 off στο over και σκορ 98 για 2.  

   Η Lanna ξεκίνησε την ορεινή τους ανάβαση με τον Neville και τον Bobby εναντίον του Wez. Ο Jainish έριξε τον Neville στο long-on, αλλά ήταν μια δύσκολη ευκαιρία. 9 από το τέλος. Ο Jainish έκανε μπούλινγκ μάλλον ατημέλητα και τον πήραν για 17 συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον. 26 για 0. Ο Άντι έβαλε μερικές κουκκίδες, αλλά οι πρώτοι είχαν 14 τρεξίματα και 40 για 3 και έτσι ήταν πολύ πίσω από το ποσοστό ζητήσεων των 19.6/over. Ο Simon W δέχτηκε επίθεση από τον Bobby με τεράστια όρια και πήγε για 18, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό. Το 41 χρειαζόταν το τελευταίο over για να μπουλάρει ο Λουκ. Ο Μπόμπι ταλαντεύτηκε και πήρε ένα ψευδώνυμο που έπιασε ο Σάιμον Π για 22. Ο Τζον Σκέιλς πήγε στο τσάκι, αλλά επέτρεψε μόνο ένα τρέξιμο από τον Νέβιλ για 22. Μερικά έξτρα και 2 κουκκίδες έκλεισαν τις συμμετοχές της Λάνα στο 66 για 2 και το PCC κέρδισε με 32 τρεξίματα. Το PCC ήταν το Chiang Mai 6 Champions μαζί με το Chiang Mai 8, το BCL Div A και το τουρνουά παραλίας Koh Chang.

   Στο Gentlemen's Division, η Koh Chang ήταν η εξαιρετική ομάδα και νόμιμος νικητής, νικώντας την CMSCA με 6 σειρές σε έναν τελικό All Thailand Boys.

   Η παρουσίαση έγινε δεόντως από τον Chops (Rob Bernard) ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό του εδάφους, το προσωπικό του μπαρ και τους διαιτητές του αγώνα (διαιτητές και σκόρερ) για την προσπάθειά τους σε ένα εξαιρετικό τουρνουά. Τα τρόπαια δόθηκαν στο PCC (Players Trophy) και ο Koh Chang και ο Man of the Tournament πήγε στον Luke Stokes για το υπέροχο χτύπημα του. Μερικά στατιστικά Stokes: 147 runs από 5 innings με ρυθμό χτυπήματος 267. Υψηλότερο σκορ 36 από 10 μπάλες. Υψηλότερη βαθμολογία στα όρια με 116, δηλαδή 79% της βαθμολογίας του. 6 6 και 20 4. Άλλα στατιστικά PCC: Ο Simon W είχε τις καλύτερες φιγούρες μπόουλινγκ του PCC με 2 προς 11. Ο Simon P είχε τον καλύτερο ρυθμό χτυπήματος, αν και 3 μπάλες, 467. Η καλύτερη οικονομία μπόουλινγκ PCC ήταν ο Luke Stokes με 12.4

   Όπως πάντα, μια εξαιρετική διοργάνωση και το PCC θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί τους τίτλους του την επόμενη φορά.

Από: Clive Rogerson

   

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/