Το Chonburi Coffee on the Beach 2022 συντριπτική επιτυχία, λέει ο δήμαρχος της Πατάγια

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η διήμερη εκδήλωση Chonburi Coffee on the Beach στην παραλία North Pattaya ήταν μια συντριπτική επιτυχία, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Pattaya, Poramese Ngampiches.

Ο δήμαρχος, μαζί με τον κ. Thanakorn Wanaputi, πρόεδρο του Pattaya/Chonburi Cafe and Bistro Club, και διάφοροι άλλοι αρμόδιοι τοπικοί αξιωματούχοι προήδρευσαν στην τελετή απονομής των βραβείων για τους νικητές του πρωταθλήματος CBC King of Coffee, μια κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης.

Οι νικητές του πρωταθλήματος ανακοινώθηκαν ως Worranat Rangkete και Prim Vongsri, κερδίζοντας 50,000 μπατ. Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης πολλά άλλα μικρότερα βραβεία για τους επιλαχόντες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης περίπου εξήντα πωλητές καφέ και ζωντανή μουσική από συγκροτήματα όπως οι Ezy 45 και Acoust'me. Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του PRpattaya.

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramese Ngampiches, ειπώθηκε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος με την εκδήλωση και σχεδίαζε να επιστρέψει η εκδήλωση το 2023.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/