Ο δρόμος Threpprasit θα πραγματοποιήσει έργο λιθόστρωσης από τις 13 έως τις 24 Δεκεμβρίου για να διορθώσει τις ανυψωμένες αποχετεύσεις ομβρίων, οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya συμβουλεύουν να επιλέξουν άλλες διαδρομές

Pattaya/Jomtien-

Οι αξιωματούχοι της Πατάγια ενημέρωσαν τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες ότι θα επιδιορθώσουν επιτέλους τις πολύ προσβεβλημένες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανυψωμένες αποχετεύσεις καταιγίδας στην οδό Threpprasit, αλλά αυτό θα προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του έργου πλακόστρωσης.

Οι ανυψωμένες αποχετεύσεις δημοσιεύονται σχεδόν καθημερινά σε φόρουμ παρακολούθησης και συζήτησης της Ταϊλάνδης με πολλούς κατοίκους να συνεχίζουν να προτρέπουν την πόλη να τις επισκευάσει, δηλώνοντας ότι αποτελούν κίνδυνο μεγάλου ατυχήματος και δεν κάνουν τίποτα για να αποστραγγίσουν τις πλημμύρες.

Η Pattaya City συνεργάζεται με σχετικούς εργολάβους για να επιδιορθώσει τις αποχετεύσεις και να στρώσει το Threpprasit με άσφαλτο από τις 13 έως τις 24 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, προειδοποιούν επίσης για σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια αυτού του έργου και προτρέπουν μέσω της κυκλοφορίας να βρεθούν άλλες διαδρομές.

Όσον αφορά την αιτία των ανυψωμένων αποχετεύσεων εξαρχής, το The Pattaya News σημειώνει ότι συνεχίστηκε το δάχτυλο στοίχισης με πολλά διαφορετικά μέρη να κατηγορούν το ένα το άλλο για τις αποχετεύσεις. Όπως και να έχει, το θέμα λύνεται επιτέλους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/