Το αεροδρόμιο U-Tapao βλέπει καθημερινά μεγάλη εισροή Ρώσων τουριστών στην Πατάγια, οι τουριστικοί αξιωματούχοι προβλέπουν συνεχή ανάπτυξη της ρωσικής αγοράς

Πατάγια-

Το αεροδρόμιο U-Tapao που βρίσκεται κοντά στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Pattaya πραγματοποίησε ειδικές τελετές σήμερα, 10 Δεκεμβρίου 2022, για να υποδεχτεί εκατοντάδες Ρώσους τουρίστες ως μέρος μιας εθνικής γιορτής που σηματοδοτεί την άφιξη δέκα εκατομμυρίων τουριστών στην Ταϊλάνδη μόνο φέτος.

Η Ταϊλάνδη θεωρεί την εκδήλωση, αν και απέχει πολύ από το ρεκόρ 40 εκατομμυρίων επισκεπτών το 2019, ως ένα σημαντικό βήμα για την ανάκαμψη της ζωτικής σημασίας τουριστικής βιομηχανίας της μετά από δυόμισι χρόνια περιορισμών COVID-19 και κλεισίματος συνόρων που έθεσαν την τουριστική βιομηχανία σε υποστήριξη ζωής.

Μεγάλο μέρος της πρόσφατης ανάκαμψης, σύμφωνα με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης, ή TAT, αποδίδεται στον ρωσικό τουρισμό. Αν και οι συνεχιζόμενες κυρώσεις και οι περιορισμοί αναγκάζουν πολλούς Ρώσους επισκέπτες να περιορίζονται στο πού μπορούν να ταξιδέψουν διεθνώς, λόγω της συνεχιζόμενης στρατιωτικής δράσης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, η Ταϊλάνδη συνέχισε να διατηρεί ουδετερότητα σε αυτή τη σύγκρουση. Ως αποτέλεσμα, η Ταϊλάνδη ήταν ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τους Ρώσους επισκέπτες.

Δύο ξεχωριστές πτήσεις από τη Ρωσία έφτασαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο U-Tapao, μεταφέροντας συνολικά περίπου εξακόσιους επισκέπτες από τη Ρωσία. Σε όλους δόθηκαν ειδικά πακέτα τουρισμού και θερμή υποδοχή από τους αξιωματούχους της TAT και της U-Tapao στο πλαίσιο της γιορτής των δέκα εκατομμυρίων τουριστών.

Η TAT έχει προβλέψει ότι η ρωσική αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αποτελεί σημαντικό μέρος του στόχου της TAT για είκοσι εκατομμύρια τουρίστες το 2023. Η TAT εξακολουθεί να ακολουθεί μια συντηρητική προσέγγιση στις αφίξεις τουρισμού για το επόμενο έτος, κυρίως επειδή η Κίνα, η νούμερο ένα τουριστική αγορά της Ταϊλάνδης πριν η πανδημία Covid-19, εξακολουθεί να περιορίζει τα διεθνή ταξίδια και έχει αυστηρά μέτρα για τον COVID-19, αν και ορισμένα έχουν αρχίσει σταδιακά να χαλαρώνουν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/