Ο Sedan έπεσε σε φράγμα δρόμου στην Πατάγια, σκοτώθηκε ο οδηγός

Πατάγια -

Ένας οδηγός σεντάν σκοτώθηκε όταν έπεσε με το όχημά του σε φράγμα δρόμου στην Πατάγια. Η συνοδηγός του, μια 38χρονη γυναίκα, επέζησε με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Το επιζών θύμα, η κα Kiatpan Chimthuam, διασώθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου από τους διασώστες Sawang Boriboon σήμερα, 8 Δεκεμβρίου. Η Kiatpan υπέστη ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγία, έτσι οι πρώτοι ανταποκριτές της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα συντρίμμια ανακαλύφθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Route 7 στην υποσυνοικία Huai Yai, στην περιοχή Bang Lamung στις 5:30 π.μ. Το σεντάν είχε χτυπήσει σε ένα φράγμα του δρόμου. Ένα άλλο θύμα, ο κ. Badin Soianusorn, ο οποίος ήταν ο οδηγός, υπέκυψε στα τραύματά του μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν 41 ετών, σύμφωνα με τους διασώστες.

Δεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο ατύχημα, δήλωσε η αστυνομία της Πατάγια. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι ο οδηγός μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το δρόμο. Ωστόσο, οι κάμερες CCTV θα ελεγχθούν για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του ατυχήματος.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.