Ο Sedan έπεσε σε φράγμα δρόμου στην Πατάγια, σκοτώθηκε ο οδηγός

Πατάγια -

Ένας οδηγός σεντάν σκοτώθηκε όταν έπεσε με το όχημά του σε φράγμα δρόμου στην Πατάγια. Η συνοδηγός του, μια 38χρονη γυναίκα, επέζησε με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

Το επιζών θύμα, η κα Kiatpan Chimthuam, διασώθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου από τους διασώστες Sawang Boriboon σήμερα, 8 Δεκεμβρίου. Η Kiatpan υπέστη ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και αιμορραγία, έτσι οι πρώτοι ανταποκριτές της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα συντρίμμια ανακαλύφθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Route 7 στην υποσυνοικία Huai Yai, στην περιοχή Bang Lamung στις 5:30 π.μ. Το σεντάν είχε χτυπήσει σε ένα φράγμα του δρόμου. Ένα άλλο θύμα, ο κ. Badin Soianusorn, ο οποίος ήταν ο οδηγός, υπέκυψε στα τραύματά του μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν 41 ετών, σύμφωνα με τους διασώστες.

Δεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο ατύχημα, δήλωσε η αστυνομία της Πατάγια. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι ο οδηγός μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το δρόμο. Ωστόσο, οι κάμερες CCTV θα ελεγχθούν για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του ατυχήματος.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.