Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης λέει ότι διαφωνεί με το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου στις 4 το πρωί, λέει ότι μπορεί να μεταδώσει τον Covid

Εθνική -

  Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul είπε ότι διαφωνεί με το να επιτραπεί σε νυχτερινά σημεία σε ορισμένα τουριστικά σημεία να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 4 π.μ. επειδή θα μπορούσε να μεταδώσει τον Covid-19.

Ο Anutin, ο οποίος είναι ο κύριος υποστηρικτής της νομιμοποίησης της κάνναβης, έδωσε συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης πριν παραστεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα, λέγοντας ότι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας ανησυχεί ότι η παράταση της ώρας κλεισίματος της νυχτερινής ζωής στις 4 π.μ. από τις 2 π.μ. θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξάπλωση του Covid-19 και τροχαία ατυχήματα.

Δήλωσε ότι το κλείσιμο στις 2 τα ξημερώματα ήταν ήδη κατάλληλο για τον τομέα της νυχτερινής ζωής. Ωστόσο, ο υπουργός πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμος να σεβαστεί την πλειοψηφία στο υπουργικό συμβούλιο.

Όταν ρωτήθηκε τι είχε για τους πολίτες της Ταϊλάνδης ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, ο Anutin δήλωσε: «Η τέταρτη αναμνηστική δόση για τον Covid-19 και ένα πακέτο υγείας για τους ηλικιωμένους».

Την ίδια μέρα στο κυβερνητικό σπίτι, ο Pipat Ratchakitprakarn, υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους της Ταϊλάνδης ότι προσπαθούσε να πιλοτάρει το μέτρο κλεισίματος της βραδινής εστίας στις 4 το πρωί στην οδό Bangla στο Πουκέτ.

Εάν εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο σήμερα (6 Δεκεμβρίου), το μέτρο θα είναι πιθανό μετά την υψηλή τουριστική περίοδο τον Μάρτιο του 2023, είπε ο Πιπάτ.

Ο υπουργός Τουρισμού δεν απάντησε στη διαφωνία του Ανούτιν κατά του διευρυμένου ωραρίου για τα νυχτερινά σποτ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.