Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης λέει ότι διαφωνεί με το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου στις 4 το πρωί, λέει ότι μπορεί να μεταδώσει τον Covid

Εθνική -

  Ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul είπε ότι διαφωνεί με το να επιτραπεί σε νυχτερινά σημεία σε ορισμένα τουριστικά σημεία να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 4 π.μ. επειδή θα μπορούσε να μεταδώσει τον Covid-19.

Ο Anutin, ο οποίος είναι ο κύριος υποστηρικτής της νομιμοποίησης της κάνναβης, έδωσε συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης πριν παραστεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα, λέγοντας ότι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας ανησυχεί ότι η παράταση της ώρας κλεισίματος της νυχτερινής ζωής στις 4 π.μ. από τις 2 π.μ. θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξάπλωση του Covid-19 και τροχαία ατυχήματα.

Δήλωσε ότι το κλείσιμο στις 2 τα ξημερώματα ήταν ήδη κατάλληλο για τον τομέα της νυχτερινής ζωής. Ωστόσο, ο υπουργός πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμος να σεβαστεί την πλειοψηφία στο υπουργικό συμβούλιο.

Όταν ρωτήθηκε τι είχε για τους πολίτες της Ταϊλάνδης ως πρωτοχρονιάτικο δώρο, ο Anutin δήλωσε: «Η τέταρτη αναμνηστική δόση για τον Covid-19 και ένα πακέτο υγείας για τους ηλικιωμένους».

Την ίδια μέρα στο κυβερνητικό σπίτι, ο Pipat Ratchakitprakarn, υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους της Ταϊλάνδης ότι προσπαθούσε να πιλοτάρει το μέτρο κλεισίματος της βραδινής εστίας στις 4 το πρωί στην οδό Bangla στο Πουκέτ.

Εάν εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο σήμερα (6 Δεκεμβρίου), το μέτρο θα είναι πιθανό μετά την υψηλή τουριστική περίοδο τον Μάρτιο του 2023, είπε ο Πιπάτ.

Ο υπουργός Τουρισμού δεν απάντησε στη διαφωνία του Ανούτιν κατά του διευρυμένου ωραρίου για τα νυχτερινά σποτ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.