Νεκρό dugong βρέθηκε να επιπλέει στα ανοικτά των ακτών του Sattahip

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Sattahip, Chonburi —

  Ένα νεκρό dugong ανακαλύφθηκε νεκρό στην ακτή της συνοικίας Sattahip κοντά στη γέφυρα της Ναυτικής Αστυνομίας.

Το πτώμα βρέθηκε από τους πρώτους ανταποκριτές του Sattahip τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου. Το dugong ήταν θηλυκό, ζύγιζε περισσότερα από 300 κιλά, είχε μήκος περίπου 3 μέτρα και ηλικίας 6-7 ετών. Οι αξιωματούχοι του Sattahip εξέτασαν το κουφάρι του dugong αλλά δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του.

Οι αξιωματούχοι είπαν ότι ήταν κρίμα που ένα τόσο μεγάλο και όμορφο dugong πέθανε τόσο σύντομα. Υποψιάζονταν ότι μπορεί να είχε φάει κάτι μολυσμένο καθώς δεν βρέθηκαν τραύματα στο σώμα. Το πτώμα θα μεταφερόταν σε εργαστήριο για περαιτέρω εξέταση για να βρεθεί η αιτία του θανάτου του.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.