Γυναίκα και το ενός έτους παιδί της κάηκαν σοβαρά όταν το σπίτι τους παίρνει φωτιά στο Chonburi

Περιοχή Mueang, Chonburi —

Ένα σπίτι στην περιοχή Mueang του Chonburi έπιασε φωτιά και έκαψε σοβαρά μια γυναίκα και την ενός έτους κόρη της. Δεν αναφέρθηκαν θύματα.

Η αστυνομία και οι πυροσβέστες του Σαμέτ απάντησαν σε αναφορά πυρκαγιάς στο Privacy Home Village στην υποπεριφέρεια Σαμέτ αργά το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Η φωτιά επεκτεινόταν από τον πρώτο όροφο της διώροφης κατοικίας στον δεύτερο όροφο. Στο σπίτι διέμεναν πέντε άτομα και δύο από αυτά, η σύζυγος και η ενός έτους κόρη της, υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα. Ο 40χρονος σύζυγος της γυναίκας πήδηξε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου και επέζησε του περιστατικού με ελαφρά τραύματα. Κανένα από τα θύματα δεν αποκαλύφθηκε στον Τύπο.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Από το περιστατικό επέζησαν και τα άλλα δύο μέλη του σπιτιού με ελαφρά τραύματα. Όλα τα θύματα μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να λάβουν περίθαλψη για τα τραύματά τους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από αρμόδιους φορείς.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.