Ταϊλανδή τουρίστρια τραυματίστηκε όταν το τζετ σκι της συγκρούστηκε με άλλο στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

  Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκε όταν το τζετ σκι της έπεσε πάνω σε ένα άλλο ενώ επέστρεφε στην παραλία στην Πατάγια.

Στις 6 π.μ. χθες, 4 Δεκεμβρίου, οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης Sawang Boriboon έσπευσαν στην παραλία Jomtien στο Banglamung, Chonburi, για να βοηθήσουν μια εγχώρια τουρίστρια ηλικίας περίπου 25-30 ετών.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, έπεσε σε ατύχημα όταν το τζετ σκι της συγκρούστηκε με το τζετ σκι άλλου ανώνυμου τουρίστα στα ανοιχτά της παραλίας Jomtien. Η γυναίκα υπέστη πρήξιμο στο αριστερό της μάτι και γρατζουνιές γύρω από το σώμα της. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Τα τραύματά της δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή, είπαν οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας χειριστής τζετ σκι κάλεσε τη γυναίκα και έναν άλλο οδηγό τζετ σκι να επιστρέψουν στην παραλία ταυτόχρονα. Στη συνέχεια οι δυο τους συγκρούστηκαν μετωπικά, πετώντας τη γυναίκα από το τζετ σκι της και χτυπώντας το κεφάλι της. Δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό του άλλου οδηγού τζετ σκι.

Δεν ήταν σαφές γιατί τα τζετ σκι λειτουργούσαν πριν ανατείλει ο ήλιος και όταν ήταν ακόμα σκοτάδι, κάτι που κανονικά δεν συμβαίνει. Δεν υπήρξαν άμεσες ανακοινώσεις για έρευνα για το ατύχημα από τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.